Σε ποιον μοιάζει ο Λιάγκας τζούνιορ;

20.04.2011
Μπορεί πριν καν να έρθει στον κόσμο, να τον είχαμε βαφτίσει «Λιάγκας junior», τώρα όμως όπως μαθαίνουμε ότι ο νεογέννητος, Γιάννης είναι... «Σκορδά Junior», αφού τα πρώτα νέα από το μαιευτήριο θέλουν το μικρό να είναι... ταμάμ η μαμά του

Μπορεί πριν καν να έρθει στον κόσμο, να τον είχαμε βαφτίσει «Λιάγκας junior», τώρα όμως όπως μαθαίνουμε ότι ο νεογέννητος, Γιάννης είναι... «Σκορδά Junior», αφού τα πρώτα νέα από το μαιευτήριο θέλουν το μικρό να είναι... ταμάμ η μαμά του. Όπως λένε, όσοι είδαν από κοντά το παιδί της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα μοιάζει εκπληκτικά στην παρουσιάστρια, γεγονός όμως που δεν χαλάει καθόλου τον ευτυχή πατέρα.

Εξάλλου, ο ίδιος ουκ ολίγες φορές είχε εκφράσει την επιθυμία, το παιδί να μοιάσει στην Φαίη.... «για να βγει όμορφο». Και όπως λένε, είναι πράγματι ένα πολύ όμορφο μωρό. Όσο για τους διάσημους γονείς του, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ δεν προλαβαίνουν να δέχονται ευχές από συγγενείς, φίλους, αλλά και απλό κόσμο, που όλους αυτούς τους μήνες μέσα από το «Πρωινό mou» βιώσαν και αυτοί την εγκυμοσύνη της Φαίης.

Η σουίτα της παρουσιάστριας στο μαιευτήριο θυμίζει ανθοπωλείο και κατάστημα παιγνιδιών, αφού τα δώρα καταφθάνουν σωρηδόν. Οι γονείς της Φαίης δεν έχουν φύγει από το πλευρό της κόρης τους, ενώ μαζί με τους νέους φίλους του είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Από τα πρώτα τηλέφωνα που δέχτηκε ο Λιάγκας ήταν κι εκείνο του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος είναι και κουμπάρος του διάσημου ζεύγους.