Ο ΑΝΤ1 θέλει να "δέσει" την Μακρυπούλια!

03.05.2011
Δεν πάει πουθενά, πουθενά στον ΑΝΤ1 θα μείνει η Ζέτα Μακρυπούλια. Σύμφωνα με την Espresso, στο Μαρούσι δεν είναι διατεθειμένοι να την αφήσουν να φύγει και σκοπεύουν να την «δέσουν» για τα καλά στο κανάλι.

Δεν πάει πουθενά, πουθενά στον ΑΝΤ1 θα μείνει η Ζέτα Μακρυπούλια. Σύμφωνα με την Espresso, στο Μαρούσι δεν είναι διατεθειμένοι να την αφήσουν να φύγει και σκοπεύουν να την «δέσουν» για τα καλά στο κανάλι. Τι κι αν στον χώρο της τηλεόρασης υπάρχει κρίση και όλοι ανησυχούν για το επαγγελματικό τους μέλλον;

Αυτό δεν ισχύει για την Ζέτα, η οποία (αν πιστέψουμε το δημοσίευμα) δεν έχει να ανησυχεί για τίποτε. Ακόμη στο κανάλι δεν έχουν αποφασίσει αν του χρόνου θα κάνουν και τρίτο Dancing with the stars, αλλά προορίζουν την Μακρυπούλια για μία εκ των δύο σειρών που θα προβληθούν την επόμενη σεζόν.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε ότι η ιδιότητα της Ζέτας είναι αυτή της ηθοποιού και ως φαίνεται στο Μαρούσι θέλουν να την εκμεταλλευτούν και σε αυτό το πόστο. Εξάλλου, όπου πηγαίνει, σημειώνει επιτυχία κι εδώ που τα λέμε, αν έχεις... την κότα με τα χρυσά αυγά, δεν την αφήνεις να σου φύγει.