Μην το πεις στη νύφη ότι «έσκισαν» Ζωή και Νησί!

03.05.2011
Στην τελική ευθεία έχει μπει το «Νησί» και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Η λέπρα θεραπεύεται, οι πρώτοι κάτοικοι έφυγαν από την Σπιναλόγκα, ενώ το πάθος της Άννας για τον Μανόλη θεριεύει και καταλαβαίνει κανείς ότι... θεριεύει και η αγωνία

Στην τελική ευθεία έχει μπει το «Νησί» και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Η λέπρα θεραπεύεται, οι πρώτοι κάτοικοι έφυγαν από την Σπιναλόγκα, ενώ το πάθος της Άννας για τον Μανόλη θεριεύει και καταλαβαίνει κανείς ότι... θεριεύει και η αγωνία των τηλεθεατών. Έτσι, η σειρά του Mega γι ακόμη μία φορά τρέλανε τα μηχανάκια της AGB, κάνοντας στο σύνολο 57,2%.

Οι απέναντι «καταποντίστηκαν» στις νεροτσουλήθρες της Αργεντινής, με το «Νησί» να έχει αντίπαλο μόνο τον... εαυτό του, τον οποίο και νίκησε, αφού το χθεσινό επεισόδιο έσπασε προσωπικό ρεκόρ τηλεθέασης, κάνοντας 64% στα νεανικά κοινά.

Σαρωτική ήταν και η «Ζωή της άλλης» στη ζώνη των 9 μ.μ. Κι εδώ οι εξελίξεις καθημερινά είναι συγκλονιστικές, μετά την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της Ξένιας, με αποτέλεσμα το κοινό να καθηλώνεται. Έτσι, χθες η σειρά του Mega έκανε 48,1%, όταν την ίδια στιγμή το «Μην το πεις στη νύφη» έκανε μόλις 8,2%. Όχι, τελικά δεν θα το πούμε στη νύφη, για να μην τη στεναχωρήσουμε.