Τι μήνυμα πέρασε η Μενεγάκη για τα παπαράτσι;

04.05.2011
«Αγκαλίτσες, φιλάκια και χαδάκια στου Ματέο τα στηθάκια» φιλοξενούσαν αυτή την εβδομάδα τα περιοδικά, αλλά η Ελένη Μενεγάκη μήτε που είδε τα τρυφερά της ενσταντανέ με τον αγαπημένο της. Αν και σχολίασε τα υπόλοιπα

«Αγκαλίτσες, φιλάκια και χαδάκια στου Ματέο τα στηθάκια» φιλοξενούσαν αυτή την εβδομάδα τα περιοδικά, αλλά η Ελένη Μενεγάκη μήτε που είδε τα τρυφερά της ενσταντανέ με τον αγαπημένο της. Αν και σχολίασε τα υπόλοιπα θέματα των εξώφυλλων, τα του οίκου της τα πέρασε σα να ήταν αόρατα. Όπως άλλωστε, κάνει κάθε φορά που περιοδικό φιλοξενεί εκείνη και το νέο της αγαπημένο.

Ωστόσο, η Ελένη φρόντισε και μας πέρασε το μήνυμα με αφορμή σχόλια των συνεργατών της ότι οι φωτογραφίες της Έλλης Κοκκίνου με τον Γιώργο Μπόγρη στη Ρώμη, ίσως και να μην είναι τόσο... παπαράτσι. Η Μενεγάκη, λοιπόν, ως έμπειρη σε θέματα παπαράτσι, ισχυρίστηκε ότι οι φωτογραφίες της Κοκκίνου είναι πέρα για πέρα παπαράτσι και να μη λένε οι συνεργάτες της ότι φιλοξενούνται στο εξώφυλλο με τη θέληση της.

Και κάπου εκεί, πέρασε το μήνυμα της. «Αν κάποιον τον κυνηγούν οι παπαράτσι, δε σημαίνει ότι θέλει κιόλας». Βλέπεις, οι φωτογραφίες της με τον Ματέο από τις πασχαλινές τους διακοπές ήταν πρώτη μούρη στα περιοδικά.