Σαμαράς: Πιάστηκε μαλλί με μαλλί με το ταίρι του;

05.05.2011
Μετά το τέλος του τελευταίου Live στο Dancing with the stars κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Τρύφων Σαμαράς πιάστηκε μαλλί με μαλλί με την χορογράφο του, Κλοντιάνα. Ήταν, δε, τόσο έντονος ο καβγάς τους, που λίγο έλειψε

Μετά το τέλος του τελευταίου Live στο Dancing with the stars κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Τρύφων Σαμαράς πιάστηκε μαλλί με μαλλί με την χορογράφο του, Κλοντιάνα. Ήταν, δε, τόσο έντονος ο καβγάς τους, που λίγο έλειψε να τού μείνει στο χέρι η... μπανανίτσα μαλλί της Κολιντιάνα που με τόσο μεράκι τής έφτιαξε ο ίδιος.

Ωστόσο, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι φήμες περί καβγά μία εντύπωση μάς την προκάλεσαν, αφού το εν λόγω χορευτικό ζεύγος είναι από τα πιο μονιασμένα και αγαπημένα του show. Εννοείται ότι τα περί καβγά έφτασαν στα αυτιά του Σαμαρά, ο οποίος ήρθε κι έγινε έξαλλος. Όχι, μόνο διαψεύδει τις φήμες, αλλά κάνει λόγο για... πλάκα που έκανε με την Κλοντιάνα στο Green room.

Όπως δήλωσε στην κάμερα του Star, οι δυο τους είναι φίλοι, περνούν πολλές ώρες της μέρας μαζί και πάνω στην πρόβα μπορεί να πουν και μία κουβέντα παραπάνω. Αλλά για... μαλλιοτράβηγμα ούτε λόγος. Όσο για το επεισόδιο στο live; Επιμένει ότι έκαναν πλάκα και όπως κάθε φορά, έτσι και την προηγούμενη Κυριακή πείραζε το ταίρι του.