Αποσύρεται από την τηλεόραση ο Μπέζος!

05.05.2011
Την απόφαση να αποσυρθεί από την τηλεόραση φαίνεται ότι έχει πάρει ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός, που έχει χαράξει τη δική του μεγάλη πορεία στην τιβί, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο «Mr. AGB»,

Την απόφαση να αποσυρθεί από την τηλεόραση φαίνεται ότι έχει πάρει ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός, που έχει χαράξει τη δική του μεγάλη πορεία στην τιβί, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο «Mr. AGB», βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί, νιώθει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη του, στο People, θα κάνει την τελευταία του τηλεοπτική σειρά την επόμενη σεζόν και μετά θα αποσυρθεί. «Η τηλεόραση περνάει βαθιά δοκιμασία και δεν είναι για κακό της, γιατί και οι ανθηροί καιροί ήταν πλασματικοί» δήλωσε χαρακτηριστικά. Πάντως, αν κάνει πραγματικότητα την απόφαση του, θα εμφανίζεται στην τηλεόραση επιλεκτικά και μόνο σε μικρότερα πράγματα, αν του τύχουν.

Εμείς ελπίζουμε να μην είναι οριστική η απόφασή του, διότι πραγματικά θα είναι από τους ανθρώπους που θα λείψουν από την τηλεόραση. Ήδη η απουσία του είναι αισθητή!