Δεύτερο παιδί και γάμος για την Κοκκίνου;

06.05.2011
Την Κυριακή 8/5 η Μαρία Σταματέρη και η εκπομπή «Επτά» φιλοξενούν την Έλλη Κοκκίνου.

Την Κυριακή 8/5 η Μαρία Σταματέρη και η εκπομπή «Επτά» φιλοξενούν την Έλλη Κοκκίνου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ερωτήθηκε για πολλά πράγματα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα προκαλέσει πάλι σχόλια... ειδικά για τις απαντήσεις της σχετικά με το αν σκοπεύει να ντυθεί νυφούλα και πάλι και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί!

Θα έκανες δεύτερο παιδί;

«Ένα δεύτερο παιδί το θέλω και το ήθελα από τότε που γέννησα τον Αλέξανδρο. Πιο πολύ με απασχολεί το παιδί, παρά ο γάμος».

Φοβάσαι έναν δεύτερο γάμο;

«Δεν φοβάμαι έναν δεύτερο γάμο. Γενικά θεωρώ τον γάμο πολύ ωραία εμπειρία. Απλά δεν ήμουν τόσο τυχερή να δουλέψει και να δέσει, αλλά δεν είναι κάτι που με καίει να με δω νύφη. Το είδα, το χάρηκα, το απήλαυσα, δεν είναι ένα απωθημένο, αλλά ένα παιδί θα το ήθελα… αν μπορέσω! Γιατί εντάξει δεν θέλω να κάνω ένα παιδί στα σαράντα πέντε μου».

Πάντως και για την ιστορία, η Κοκκίνου νυφούλα δεν θα ντυθεί λίαν συντόμως, αφού το διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη δεν θα βγει συναινετικό ενώ πρώην σύζυγός της διεκδικεί και την επιμέλεια του μικρού Αλέξανδρου.

Όσο για την ηλικία της, η Κοκκίνου έδειξε να μην φοβάτα τα κεράκια στην τούρτα. Το αντίθετο μάλιστα!

Έχω δει ότι διαφέρεις από πολλές γυναίκες στο σημείο ότι δεν φοβάσαι να λες την ηλικία σου:

«Η ηλικία των σαράντα είναι πάρα πολύ δημιουργική για τις γυναίκες. Ξέρουν τι ζητάνε, σκέφτονται τελείως διαφορετικά και νομίζω ότι πλέον αν με συγκρίνω εμφανισιακά, νομίζω ότι τώρα είμαι πολύ καλύτερη από τα είκοσι μου».

Φυσικά, στη κουβέντα των δύο κυριών, δεν μπορεί να λείψει η εμφάνιση της Έλλης στο "Greek Idol" με το ρόλο του κριτή!

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με το Greek idol;

«Πάρα πολύ ξαφνικά, πάρα πολύ απρόσμενα. Ήταν μια πρόταση, η οποία ήρθε από το πουθενά, στη κυριολεξία. Ούτε που μου περνούσε από το μυαλό κάτι τέτοιο, μιας και είχα δηλώσει, σε παλιότερη συνέντευξή μου, ότι δεν μου αρέσει να κρίνω… Αλλά νομίζω ότι είμαι αντικειμενική στην κριτική μου… Ο Πέτρος Κωστόπουλος φταίει για όλα αυτά, γιατί ήταν μια δική του πρόταση και εκεί που του έλεγα εγώ τα αρνητικά, εκείνος μου τα τούμπαρε και όλα τα αρνητικά μου τα παρουσίαζε ως θετικά και με έπεισε».