Καλογρίδη: Αποχώρηση με ύφος που... σκοτώνει!

09.05.2011
«Το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται κι ο παπάς» και καταλαβαίνεις ότι το πολύ τσιτσίδι το βαριέται ακόμη και ο πιο λιγούρης τηλεθεατής. Είδαμε μια μπούτι, είδαμε δυο μπούτι Νατάσσας Καλογρίδη, νισάφι πια τον πάθαμε τον κορεσμό.

«Το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται κι ο παπάς» και καταλαβαίνεις ότι το πολύ τσιτσίδι το βαριέται ακόμη και ο πιο λιγούρης τηλεθεατής. Είδαμε μια μπούτι, είδαμε δυο μπούτι Νατάσσας Καλογρίδη, νισάφι πια τον πάθαμε τον κορεσμό. Όλες εκεί στο (Kinky) Dancing with the stars έρχεται το Live που ρίχνουν κι ένα κομμάτι ύφασμα πάνω τους, κρύβουν και τίποτε, αλλά για την Καλογρίδη αυτό δεν ίσχυε.

Γδύσου και προκρίσου. Μόνο που την Κυριακή το βράδυ ήταν σκέτο το γδύσου. Τι κι αν εμφανίστηκε μόνο με σακάκι επί σκηνής και μας θύμιζε την γκόμενα που μόλις σηκώθηκε από το κρεβάτι μας μετά από μία wild νύχτα; Ο κόσμος μήτε που συγκινήθηκε κι έτσι της έδειξε την πόρτα εξόδου. Κι ας πήρε υψηλή βαθμολογία από τους κριτές. Μέχρι 10αρι της έδωσε ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος έδειξε τρελό ενθουσιασμό από το κόνσεπτ.

Αλλά το καλύτερο στην ιστορία είναι το δολοφονικό βλέμμα της Κλαογρίδη όταν η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωνε το αποτέλεσμα. Από τη μία η Ναταλία Δραγούμη μες στην αγωνία μήπως φύγει και από την άλλη η Νατάσσα μες στη ζοχάδα που την έχουν υποψήφια. Σκιάχτηκα από το βλέμμα της, τόσο που έλεγα: «Ζετάκι πες γρήγορα ποια φεύγει. Αυτή είναι ικανή να σου δώσει την μπούκλα σου να τη φας». Ακόμη σκέφτομαι το ύφος Καλογρίδη και σκιάζομαι. Άντε τώρα εσύ σε αυτή την γυναίκα να τολμήσεις να πεις.... «χωρίζουμε»!!! Μαμάαα μου.