Botrini's Project: οι εκπαιδευόμενοι ξεκινούν πρακτική εξάσκηση

10.05.2011

Στο έβδομο επεισόδιο του Botrini’s Project οι εκπαιδευόμενοι καλούνται να… κολυμπήσουν στα βαθιά καθώς βάζουν την ποδιά και τον σκούφο τους και ξεκινούν πρακτική εξάσκηση.

Ο Έκτορας Μποτρίνι, προκειμένου να σχηματίσει πιο ακριβή εικόνα για την πορεία της προόδου τους, αποφασίζει να τους στείλει σε τρία διαφορετικά εστιατόρια της Αθήνας.

Οι εκπαιδευόμενοι προσπαθούν να εγκλιματιστούν στις συνθήκες πίεσης που επικρατούν στις πραγματικές κουζίνες αλλά δεν το καταφέρνουν πάντα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα.

Ο Σταμάτης δυσκολεύεται να συνεργαστεί αρμονικά με την Πίστη, την ίδια ώρα που η Μαργαρίτα αποκαλύπτει ολοένα και περισσότερες αδυναμίες. Ταυτόχρονα, η συμπεριφορά του Παναγιώτη προβληματίζει τον σεφ του εστιατορίου όπου εκπαιδεύεται.

Ο Έκτορας Μποτρίνι διαπιστώνει προβλήματα στη συνεργασία αλλά και αδυναμία κάποιων εκπαιδευόμενων να εκτελέσουν κάποιες συγκεκριμένες εργασίες.

Μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής εξάσκησης, η σύσταση της ομάδας αλλάζει για ακόμα μία φορά.

Προβλήματα όμως προκύπτουν και στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι τα οποία δοκιμάζουν την υπομονή και την αντοχή του.

Ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά του είναι η βραδιά της απονομής των Χρυσών Σκούφων όπου ο Έκτορας αναγνωρίζεται για ακόμα μια φορά ως ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σεφ.

Το επίσημο δείπνο της διοργάνωσης προετοιμάζει ο Βάσκος σεφ Μαρτίν Μπερασατένγκι, βραβευμένος με Αστέρια Μισελέν. Ο Μποτρίνι, καλός φίλος του Μπερασατένγκι, τον βοηθάει στην προετοιμασία αυτού του ξεχωριστού δείπνου.

Στην ομάδα προστίθενται και οι τρεις εκπαιδευόμενοι που διακρίθηκαν στην πρακτική εξάσκηση και στους οποίους ως ανταμοιβή δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστούν με τον διάσημο Βάσκο σεφ.