Αννίτα - Νικολούλη πάνε Alpha;

19.05.2011
Το μέλλον του Alter προβλέπεται δυσοίωνο και δύσκολα το βαρύ κλίμα θα αναστραφεί. Κι ενώ κανείς δεν ξέρει τι μέλει γενέσθαι, τα δημοσιεύματα για το μέλλον των «πρωτοκλασάτων» του καναλιού δίνουν και

Το μέλλον του Alter προβλέπεται δυσοίωνο και δύσκολα το βαρύ κλίμα θα αναστραφεί. Κι ενώ κανείς δεν ξέρει τι μέλει γενέσθαι, τα δημοσιεύματα για το μέλλον των «πρωτοκλασάτων» του καναλιού δίνουν και παίρνουν. Η Αννίτα Πάνια και η Αγγελική Νικολούλη είναι αυτές που «παίζουν» περισσότερο, αφού όλο αυτό το διάστημα δημοσιεύματα τις στέλνουν πότε στο ένα και πότε στο άλλο κανάλι.

Τελευταίο δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, τις θέλει να βρίσκονται πολύ κοντά στον Alpha και μάλιστα σύντομα να μετακομίζουν στην Κάντζα. Η Αννίτα είναι κουμπάρα και φίλη με τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία διακαώς επιθυμεί να την εντάξει στο δυναμικό του καναλιού. Εξάλλου και πέρυσι λεγόταν ότι υπήρξαν κινήσεις για μία μεταγραφή της στον Alpha, αλλά τότε η Πάνια είχε προτιμήσει να μείνει στο Μπουρνάζι. Τώρα, όμως, φαίνεται ότι ο δρόμος έχει ανοίξει και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές μάλλον είναι θέμα χρόνου.

Όσο για τη Νικολούλη; Είναι από τα αγαπημένα παιδιά της AGB, το «Φως στο Τούνελ» για χρόνια χτυπά «κόκκινο» στην τηλεθέαση και λογικό είναι η δημοσιογράφος να είναι περιζήτητη αυτή τη στιγμή. Έτσι, ο Alpha είναι ένας από τους «μνηστήρες» που επιθυμεί διακαώς να συνεργαστεί μαζί της. Και σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν αποκλείεται κι εδώ να υπάρξει σύντομα συμφωνία. Ίδωμεν.