Τραγωδία: Η Αννίτα βαριέται την εκπομπή της!

20.06.2011
Τόσα χρόνια η Αννίτα Πάνια έχει μαζέψει στην εκπομπή της κάθε λογής «παρατράγουδο» ακούγοντας τις ιστορίες πόνου που έχουν να της πουν. Την Κυριακή, με το που ξεκίνησαν τα «Παρατράγουδα» η Αννίτα είπε για πρώτη φορά να πει η ίδια το δικό της πόνο.

Τόσα χρόνια η Αννίτα Πάνια έχει μαζέψει στην εκπομπή της κάθε λογής «παρατράγουδο» ακούγοντας τις ιστορίες πόνου που έχουν να της πουν. Την Κυριακή, με το που ξεκίνησαν τα «Παρατράγουδα» η Αννίτα είπε για πρώτη φορά να πει η ίδια το δικό της πόνο. Το δικό της βάσανο και ταλαιπώρια τόσα χρόνια...

«Ελπίζω να αγαπάτε την αλήθεια» είπε με το ξεκίνημα για να εξομολογηθεί στο καπάκι ότι βαριέται πολύ την εκπομπή που κάνει, όπως και τους ανθρώπους που είναι στην εκπομπή. «Βαριέμαι πάρα πολύ μερικές φορές την εκπομπή που κάνω. Βαριέμαι και το κοινό που κρίνει και αποφασίζει, βαριέμαι και τα παρατράγουδα. Βαριέμαι που κάθε Σάββατο και Κυριακή κάνω το ίδιο πράγμα και βαριέμαι να βλέπω ανθρώπους γύρω μου που βαριούνται επίσης. Και βαριέμαι που βαριέμαι» είπε η Πάνια με το δικό της τρόπο και το κοινό της από κάτω (που του την είπε κιόλας) μόνο που δεν της πρόσφερε τα τρία χιλιάρικα ευρώπουλα που δίνουν στο «παρατράγουδο» της ημέρας.