Η Νόνη Δούνια μεγαλώνει... Γονείς από κούνια!

01.07.2011
Μετά από μία περίοδο μακριά από την τηλεόραση η Νόνη Δούνια επιστρέφει στις επάλξεις μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ κι επιμένοντας... οικογενειακά! Για αρκετό καιρό η Νόνη παρουσίαζε στο Mega ένθετα σχετικά με το παιδί και την οικογένεια και τώρα ήρθε η ώρα να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή

Μετά από μία περίοδο μακριά από την τηλεόραση η Νόνη Δούνια επιστρέφει στις επάλξεις μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ κι επιμένοντας... οικογενειακά! Για αρκετό καιρό η Νόνη παρουσίαζε στο Mega ένθετα σχετικά με το παιδί και την οικογένεια και τώρα ήρθε η ώρα να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή, προσπαθώντας με τη βοήθεια των ειδικών να... μεγαλώσει «Γονείς από κούνια».

Έτσι, θα λέγεται η νέα εκπομπή του σταθμού που ξεκινάει την Κυριακή 10 Ιουλίου και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι.

Η νέα παραγωγή της Stefi Productions φροντίζει να ταξιδεύει τους γονείς στον δύσβατο όσο και μαγικό κόσμο της μητρότητας και της πατρότητας. Στη μακριά διαδρομή του μεγαλώματος των παιδιών, με αφετηρία την ιδέα της σύλληψης και τελικό στόχο τα ύστερα χρόνια της εφηβείας, εξετάζοντας όλες τις πτυχές των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν ενδιάμεσα.

Κοντά στη Νόνη Δούνια θα βρίσκονται αναγνωρισμένοι γιατροί, ψυχολόγοι, διαιτολόγοι και επιστήμονες κάθε ειδικότητας που σχετίζεται με την ανατροφή των παιδιών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να λύσουν όλες τις απορίες των γονιών.

Παρουσίαση: Νόνη Δούνια

Σκηνοθεσία: Μάνος Βελάνης

Οργάνωση Παραγωγής: Νάγια Παπαχατζή