Λαμπίρη - Μελέτη βάζουν τέλος στα σενάρια!

13.07.2011
Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει τα σενάρια, με δημοσιεύματα κι εκπομπές (αυτές που έχουν απομείνει) να ασχολούνται με τις... τράμπες στο Star και κυρίως με αυτή της Ελεονώρας Μελέτη με την Χριστίνα Λαμπίρη. Όπως πέρυσι

Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει τα σενάρια, με δημοσιεύματα κι εκπομπές (αυτές που έχουν απομείνει) να ασχολούνται με τις... τράμπες στο Star και κυρίως με αυτή της Ελεονώρας Μελέτη με την Χριστίνα Λαμπίρη. Όπως πέρυσι , έτσι και φέτος οι δυο κυρίες του καναλιού έχουν την τιμητική τους, αφού πρωταγωνιστούν ξανά στο σενάριο που θέλει την Ελεονώρα να μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη και την Λαμπίρη στην πρωινή.

Κι ενώ έλεγαν κι έγραφαν διάφορα, μέχρι ότι έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους μεγάλη κόντρα, έρχονται οι δυο τους να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Αν έχει παίξει κόντρα, μίσος ή... αλληλοσπαραγμός μεταξύ τους, δεν το γνωρίζουμε. Ωστόσο, Λαμπίρη και Μελέτη ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Την αρχή έκανε η παρουσιάστρια του Super Star, η οποία μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή ξεκαθάρισε σε όλους ότι δεν είναι... πρωινός τύπος και δεν πρόκειται να ξυπνάει πρωί του χρόνου.

Τη σκυτάλη πήρε μετά η Μελέτη, η οποία μέσω Twitter έγραψε ότι σε δύο μήνες από τώρα θα ξυπνάει και πάλι πρωί, διότι... «η Μελέτη είναι πάντα πρωινή»! Το υπονοούμενο το πιάσαμε και για να το λένε οι δύο εμπλεκόμενες, κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Αν λάβουμε υπόψη μας και τη δήλωση του Αιμίλιου Λιάτσου ότι είναι πρόωρο τον Σεπτέμβριο να μετακομίσει στη μεσημεριανή ζώνη, τότε κάτι μας λέει ότι και τη νέα σεζόν δεν θα υπάρξουν θεαματικές αλλαγές και θα μείνουν όλοι στο πόστο τους. Ωστόσο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αποφασιστεί οριστικά τι μέλλει γενέσθαι με το πρόγραμμα του Star.