Λιάγκας: Του χρόνου χωρίζουμε τα τσανάκια με Φαίη!

14.07.2011
Όλες τις προηγούμενες μέρες οι φήμες και τα σενάρια σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα έδιναν κι έπαιρναν. Και όσο το ζεύγος δεν υπέγραφε με το Mega τόσο φούντωναν τα σενάρια.. τρόμου. Αν κι ακόμη ο θόρυβος δεν έχει καταλαγιάσει ακριβώς, ο Γιώργος Λιάγκας με μία συνέντευξη

Όλες τις προηγούμενες μέρες οι φήμες και τα σενάρια σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα έδιναν κι έπαιρναν. Και όσο το ζεύγος δεν υπέγραφε με το Mega τόσο φούντωναν τα σενάρια.. τρόμου. Αν κι ακόμη ο θόρυβος δεν έχει καταλαγιάσει ακριβώς, ο Γιώργος Λιάγκας με μία συνέντευξη του μιλάει για όλα και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που δήλωνε μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής ότι δεν τρελαίνεται να συνεχίσει το πρωινό κι επαναλαμβάνει το ίδιο. Με τη διαφορά ότι τώρα αποκαλύπτει ότι η χρονιά που μας έρχεται θα είναι και η τελευταία του στο «Πρωινό mou». Όπως εξηγεί: «Αυτό που συζητήσαμε με τη Φαίη είναι ότι ίσως θα πρέπει αυτή να είναι η τελευταία χρονιά στο πρωινό. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά την παρούσα στιγμή αυτό αισθανόμαστε. Ούτε η Φαίη ούτε εγώ θέλουμε να ταυτιστούν οι τηλεοπτικές μας πορείες».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι το έχουν ανακοινώσει και στο κανάλι τους. Ένα άλλο θέμα που έχει απασχολήσει κι έπαιξε παντού, ήταν το οικονομικό Κάποιοι έλεγαν ότι το ΣκορδαΛιαγκέικο δεν υπογράφει, επειδή υπάρχουν κάποιες διαφορές στο οικονομικό. «Η οικονομική συμφωνία με το Mega –κι αυτό το λέω για πρώτη φορά– έκλεισε σε λιγότερο από ένα λεπτό. Όλα αυτά που γράφτηκαν περί τεράστιων μειώσεων ή ότι εμείς κάνουμε παιχνιδάκια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» ξεκαθαρίζει.