Γιατί πήρε το παράπονο τον Αυτιά;

20.07.2011
Από τότε που ο Γιώργος Παπαδάκης πήρε το τηλεοπτικό του κουβαδάκι και πήγε σε άλλη παραλία, ο Γιώργος Αυτιάς είναι ο κυρίαρχος της πρωινής ζώνης. Σχεδόν καθημερινά είναι στην κορυφή της τηλεθέασης, ενώ υπάρχουν μέρες

Από τότε που ο Γιώργος Παπαδάκης πήρε το τηλεοπτικό του κουβαδάκι και πήγε σε άλλη παραλία, ο Γιώργος Αυτιάς είναι ο κυρίαρχος της πρωινής ζώνης. Σχεδόν καθημερινά είναι στην κορυφή της τηλεθέασης, ενώ υπάρχουν μέρες που η διαφορά με τον δεύτερο είναι μεγάλη.

Κι εδώ έρχεται να κολλήσει το παράπονό του, όταν το πρωί της Τετάρτης διάβαζε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Στης Αυριανής, λοιπόν, στο πάνω μέρος γίνεται αναφορά στις τηλεθεάσεις του Alter, με ειδική μνεία στο κεντρικό δελτίο του Νίκου Χατζηνικολάου, το οποίο βρίσκεται μονίμως στην κορυφή.

«Μας ξέχασε εμάς η Αυριανή, αλλά δεν πειράζει» είπε με ένα παράπονο μα ένα παράπονο, που ήταν να σε πονάει η καρδιά σου. «Λέει και για το δελτίο, Λάμπρο. Για το πρωί δε λέει τίποτε» σχολίασε στη συνέχεια ο Αυτιάς, απαντώντας σε κάποιο σχόλιο που έκανε η «φωνή» από το κοντρόλ.

Εμ Λάμπρο, κάνουν και μία αναφορά στο πρωινό... Εδώ σε άλλα κανάλια είναι τρίτο το πρωινό τους και στέλνουν δελτία Τύπου που λένε τι ωραία τι καλά που τα πάνε. Και στον Αυτιά ούτε μισή αναφορά; Αλλά όπως είπε και ο φίλτατος Γιώργος: «Έτσι είναι αυτά». Είναι να μην τον πάρει το παράπονο.