Λιάγκας: "Δεν είναι αντίπαλός μου ο Φερεντίνος"!

21.07.2011
Όπως όλα δείχνουν κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Χρήστος Φερεντίνος θα είναι αυτός που θα αναλάβει το πρωινό του ΑΝΤ1. Πήραν που λες στο Star την κάμερα και πήγαν να βρουν τους αντιπάλους του Χρήστου στη ζώνη και να δουν αντίδραση. Ελένη Μενεγακη δεν είχαμε, διότι πού να τρέχεις στις... Άχλες.

Όπως όλα δείχνουν κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Χρήστος Φερεντίνος θα είναι αυτός που θα αναλάβει το πρωινό του ΑΝΤ1. Πήραν που λες στο Star την κάμερα και πήγαν να βρουν τους αντιπάλους του Χρήστου στη ζώνη και να δουν αντίδραση. Ελένη Μενεγακη δεν είχαμε, διότι πού να τρέχεις στις... Άχλες. Είχαν, όμως, Γιώργο Λιάγκα ο οποίος δήλωσε κατηγορηματικά ότι όχι μόνο δεν φοβάται τον Φερεντίνο, αλλά δεν τον βλέπει καν σαν αντίπαλο.

«Δε βλέπω τον Χρήστο ως αντίπαλο. Κάνουμε τηλεόραση και στη ζώνη πάντα θα υπάρχει κάποιος απέναντι. Δεν έχουν τα άλλα κανάλια μαύρο ή μυγάκια» είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος εξήγησε ότι αυτόν που θα πρέπει να φοβάται κάποιος είναι μόνο τον εαυτό του. «Ο άνθρωπος από τον εαυτό του κινδυνεύει και μόνο. Όποιος ψάχνει να βρει τους εχθρούς απέναντι είναι σε λάθος κατεύθυνση. Οι χειρότεροι εχθροί είναι πάντα εσωτερικά». Και καλοκαιρινές φιλοσοφίες...

Γενικά, ο Λιάγκας έχει μία φιλική διάθεση για τον εκάστοτε «απέναντι» και σε αντίθεση με κάποιους άλλους (βλέπε ΚαραμεροΧαριτάτους) αποφεύγει τις «λούμπες». Δεν ξέρουμε, αν πιστεύει αυτά που λέει, όμως, κακή κουβέντα για «αντίπαλο» του στη ζώνη δύσκολα θα τον ακούσουμε να λέει. Και όπως με την Ελένη Μενεγάκη, που μόνο στο κομπλιμέντο την έχει, έτσι και με τον Φερεντίνο τον οποίο θεωρεί πολύ καλό κι έμπειρο συνάδελφο, αγαπητό στον κόσμο, ενώ προέβλεψε ότι θα πάει και πάρα πολύ καλά. Αν μη τι άλλο, αν «κλείσει» το συγκεκριμένο σχήμα στην πρωινή ζώνη των καναλιών, προβλέπεται η νέα σεζόν να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.