Ο Σπύρος Λάμπρου στο πλευρό της Ελένης;

19.08.2011
Ακόμη πιο σκληρός και δύσκολος αναμένεται να είναι φέτος ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη. Ειδικά, αν κλείσει οριστικά η νέα σύνθεση στο νέο πρωινό του ΑΝΤ1 με Γιώργο Παπαδάκη και Χρήστο Φερεντίνο

Ακόμη πιο σκληρός και δύσκολος αναμένεται να είναι φέτος ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη. Ειδικά, αν κλείσει οριστικά η νέα σύνθεση στο νέο πρωινό του ΑΝΤ1 με Γιώργο Παπαδάκη και Χρήστο Φερεντίνο. Ήδη οι παρουσιαστές επιστρέφουν, με πρώτους και καλύτερους τους ΣκορδαΛιάγκα, οι οποίοι άμεσα θα πιάσουν δουλειά.

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τον έρωτα της με τον Ματέο στις ελληνικές θάλασσες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχει παγώσει ο σχεδιασμός του νέου «Καφέ». Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι έληξε η συνεργασία της με τη νεαρή, Έλενα Αρσένη, ενώ θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές στους συνεργάτες της.

Η Χριστίνα Πολίτη επίσης δε θα είναι στο πάνελ της εκπομπής ενώ και ο σεφ Ανδρέας αποτελεί παρελθόν. Αυτό δεν μας εκπλήσσει ιδιαίτερα, αφού μετά τη φυγή της Αργυρώς, η Ελένη κάθε καλοκαίρι ψάχνει για μαγείρισσα. Και την βρήκε, αφού λένε ότι έκλεισε με γνωστή σεφ.

Ωστόσο, η έκπληξη η μεγάλη είναι αυτή που ακούσαμε από το «Summer live» του Alter. Ο Σπύρος Λάμπρου, ο παρτενέρ της Έλενας Παπαβασιλείου θα είναι ο νέος άντρας στο πλευρό της Μενεγάκη. Ω ναι. Από την Έλενα στην Ελένη και μπορούμε να πούμε ότι σε αυτόν τον τομέα, ο Σπύρος έχει… το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Τώρα για το γεγονός ότι από παρουσιαστής γίνεται… συνεργάτης Μενεγάκη, τι να πεις. Πάντως, ακόμη δεν είναι τίποτε σίγουρο, αφού οι αποφάσεις θα παρθούν επίσημα στο τέλος του μήνα. Εξάλλου, ο «Καφές» εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει τέλη Σεπτέμβρη.