Πότε πιάνει δουλειά η Μελέτη;

22.08.2011
Νησί για νησί και παραλία για παραλία δεν έχει αφήσει αυτό το καλοκαίρι η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία έχει κάνει περισσότερα δρομολόγια και... από πλοίο της γραμμής. Κι όσο η Μελέτη «όργωνε» τα ελληνικά νησιά, πίσω κάθε λίγο και λιγάκι κυκλοφορούσαν σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής της.

Νησί για νησί και παραλία για παραλία δεν έχει αφήσει αυτό το καλοκαίρι η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία έχει κάνει περισσότερα δρομολόγια και... από πλοίο της γραμμής. Κι όσο η Μελέτη «όργωνε» τα ελληνικά νησιά, πίσω κάθε λίγο και λιγάκι κυκλοφορούσαν σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής της. Εκείνο που έπαιξε, δε, περισσότερο ήταν η μετακίνηση της «Πρωινής Μελέτη» στη μεσημεριανή ζώνη.

Κάτι που η ίδια διέψευσε αμέσως μέσω Twitter και ήρθε τώρα να διαψεύσει και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Θέμης Μάλλης. Μάλιστα, ο εν λόγω φρόντισε να ενημερώσει τον κόσμο και για την πρεμιέρα της εκπομπής. Έτσι, εκτός απροόπτου, η τηλεοπτική παρέα θα ξεκινήσει την... μελέτη όταν ανοίξουν τα σχολεία.

Εξάλλου, κάθε χρόνο με το πρώτο ντριν του κουδουνιού και το τέλος των Στρουμφακίων, έχουμε και την πρώτη «καλημέρα» της Ελεονώρας. «Στις 12/9 ανοίγουν τα σχολεία! Η Πρωινή Μελέτη είθισται να...ξεκινά μαζί με τα σχολεία. Τίποτα όμως δεν είναι επίσημο» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Μάλλης.