Μενεγάκη: Αποφασισμένη να τα αλλάξει ΟΛΑ!

26.08.2011
Μην την βλέπεις την Ελένη που όλο το καλοκαίρι είναι μπανάκι, τσάρκα, σεργιάνι στα νησιά και αραλίκι στη λατρεμένη της, Άνδρο. Γιατί μπορεί το σώμα της να είναι εκεί, το μυαλό της όμως είναι αλλού. (Μην άγχεται ο Ματέο

Μην την βλέπεις την Ελένη που όλο το καλοκαίρι είναι μπανάκι, τσάρκα, σεργιάνι στα νησιά και αραλίκι στη λατρεμένη της, Άνδρο. Γιατί μπορεί το σώμα της να είναι εκεί, το μυαλό της όμως είναι αλλού. (Μην άγχεται ο Ματέο, τίποτε το πονηρό και μεμπτό δεν ακολουθεί). Πού είναι; Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον «Καφέ» της, αφού φέτος η Ελένη (είναι και η τελευταία χρονιά του «χρυσού» συμβολαίου της) είναι αποφασισμένη να τα αλλάξει ΟΛΑ.

Και να επιστρέψει στη κορυφή και να δικαιολογήσει έτσι και τα 100 χιλιάρικα που παίρνει τον μήνα (όπως ακούγεται και γράφεται παντού). Έτσι, όπως ακούσαμε στο δελτίο του Star η παρουσιάστρια είναι συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι, όπου βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους δύο στενούς κι έμπιστους συνεργάτες της, Ελένη Γελαλή (αρχισυντάκτρια) και Γρηγόρη Γκουντάρα.

Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτοί οι δύο θα είναι και οι μόνοι που θα παραμείνουν κανονικά στο πόστο τους. Γιατί οι υπόλοιποι θα αποτελούν παρελθόν τη νέα χρονιά. Από το πάνελ θα λείπουν η Έλενα Αρσένη και Χριστίνα Πολίτη, ενώ οι υπόλοιποι που θα βρεθούν στη θέση αυτή θα είναι κάτι σαν… υπό τρίμηνη δοκιμή Τι σημαίνει αυτό; Αν στους τρεις πρώτους μήνες δεν υπάρξει προκοπή στην εκπομπή και η Ελένη δε μείνει ικανοποιημένη από την παρουσία τους, τότε θα τους δείξει την πόρτα εξόδου.

Στη νέα σεζόν, όπως ξέρουμε δεν θα είναι ο σεφ Ανδρέας και για ακόμη ένα καλοκαίρι η Μενεγακη ψάχνεται για την κουζίνα της. Μάλιστα, δημοσιεύματα την θέλουν να πολιορκεί στενά τον μάγειρα του «Πρωινού mou», Βασίλη Καλλίδη. Με την επιστροφή της την Αθήνα στο τέλος του μήνα, θα ξεκαθαρίσουν όλα, αφού έχει μπροστά της ένα μήνα για να ετοιμάσει τον «Καφέ» της.