Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για σινεμά

29.08.2011
...Δίνει το Mega με τους τηλεθεατές τα Σαββατοκύριακα

Τα αστέρια του Χόλιγουντ θα παρελάσουν από το σαλόνι των τηλεθεατών μέσα από περιπέτειες, θρίλερ, κωμωδίες, οσκαρικές ερμηνείες και πρώτες προβολές στην τηλεοπτική ζώνη «Weekend 4 movies» του Mega.

Εξι ταινίες κάθε Σαββατοκύριακο με την αρχή να κάνουν οι «Αγγελοι του Τσάρλι: Δράση πέρα από τα όρια» με τις Κάμερον Ντίαζ, Λούσι Λιου και Ντρου Μπάριμορ. Μια περιπέτεια... μπλοκμπάστερ, την Κυριακή στις 9 μ.μ. Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 2.50 μ.μ. θα προβληθεί η ταινία «Αγώνας Στον Ηλιο - Racethesun», με τους Τζέιμς Μπελούσι, Χάλι Μπέρι κ.ά. Την ίδια μέρα στις 10.30 μ.μ. έρχεται η επική περιπέτεια «Ο Πατριώτης», με τους Μελ Γκίμπσον, Χιθ Λέτζερ, Τομ Γουίλκινσον κ.ά.

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 2.50 μ.μ. μια παλιά αλλά αγαπημένη ταινία, με τον Ντάνιελ Σαν (Ραλφ Μάτσιο) και τον Μιγιάκι (Νοριγιούκι «Πατ» Μορίτα) στην ταινία «Καράτε Κιντ» να κατατροπώνουν τους κακούς Κόμπρα και να κερδίζουν το κορίτσι (Ελίζαμπεθ Σου).

Την ίδια μέρα στις 9 μ.μ. ο Αντόνιο Μπαντέρας φορά τη «Μάσκα του Ζορό» και διεκδικεί την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με τη βοήθεια του Αντονι Χόπκινς. Το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου θα προβληθούν οι ταινίες «Το ζευγάρι της χρονιάς», «Δωμάτιο Πανικού» με την πάντα εξαιρετική Τζόντι Φόστερ και τον Φόρεστ Γουίτακερ.

Η Μέριλ Στριπ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Νταϊάν Κίτον και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο πρωταγωνιστούν στην κοινωνική ταινία «Σταγόνες αγάπης - Marvin’s Room». Και η λίστα με τις ταινίες συνεχίζεται: «Ο μετρ του ζευγαρώματος» με τους Γουίλ Σμιθ και Εύα Μέντεζ, «Τρεις μέρες προθεσμία - The Crossing Guard» του Σον Πεν, «Τζουμάντζι», «Το μυστικό του σκιάχτρου» με τον Νίκολα Κέιτζ, «Φανατικός» με τον Ντε Νίρο, «Επιστροφή στη γαλάζια λίμνη», «Evolution» με τον Ντουκόβνι, «Το κορίτσι που άφησα πίσω» με την Α. Τζολί, «Μια μέλισσα τον Αύγουστο» του Θοδωρή Αθερίδη, «Εγώ ο κατάσκοπος» με τον Εντι Μέρφι.

Ξεχωρίζουν το «Αρκετά!» με την Τζένιφερ Λόπεζ, το οσκαρικό «Ο Αγγλος ασθενής», ενώ σε πρώτες προβολές θα δούμε την απίθανη κωμωδία «Ο ελεεινός ιππότης της ασφάλτου» με τον Γουίλ Φέρελ, το «Ανύπαντρη μητέρα 2» και το «Κεντρική σκηνή: δυνάμωσέ το». «Καλή προβολή». www.megatv.com

Λευτέρης Μπιντέλας