Μενεγάκη καλεί Παπαρίζου!

01.09.2011
Τέλη Σεπτέμβρη (καλώς εχόντων των πραγμάτων και Γερμανών θέλοντος) η Ελένη Μενεγάκη θα ξεκινήσει το... σερβίρισμα του «Καφέ» της. Κι επειδή η φετινή χρονιά είναι περίεργη από όλες τις απόψεις και προβλέπεται ποοολύ δύσκολη για την «βασίλισσα»,

Τέλη Σεπτέμβρη (καλώς εχόντων των πραγμάτων και Γερμανών θέλοντος) η Ελένη Μενεγάκη θα ξεκινήσει το... σερβίρισμα του «Καφέ» της. Κι επειδή η φετινή χρονιά είναι περίεργη από όλες τις απόψεις και προβλέπεται ποοολύ δύσκολη για την «βασίλισσα», αφού στη «μάχη» θα ριχτεί και το ανανεωμένο πρωινό του ΑΝΤ1, θέλει πάση θυσία να κάνει εντυπωσιακή πρεμιέρα.

Εξάλλου, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, αλλά και η μάχη των εντυπώσεων πρέπει να κερδίζεται. Έτσι, όπως ακούσαμε στο δελτίο ειδήσεων του Star, η Ελένη θέλει σαν τρελή την Έλενα Παπαρίζου στην πρεμιέρα της. Εξάλλου, η αοιδός εκτός από εκλεκτή καλεσμένη και «βαρύ» χαρτί που ούτως ή άλλως είναι για μία εκπομπή, αυτή την περίοδο είναι η πιο πολυπόθητη καλεσμένη για όλους, ελέω χωρισμού με Τόνι Μαυρίδη.

Κι επειδή η Ελένη το ξέρει πολύ καλά αυτό, έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» από την Παπαρίζου. Άραγε θα δεχτεί; Χμ. Χλωμό, πολύ χλωμό το κόβουμε να αφήσει τη Σουηδία και να έρθει στην Ελλάδα για να εμφανιστεί σε εκπομπή, ειδικά τώρα που όλοι ασχολούνται με τον χωρισμό της. Η Έλενα έχει απομακρυνθεί απ’ όλους και όλα για να βρει την ηρεμία της και θα εμφανιστεί στον «Καφέ»; Εκτός κι αν κάνει παίξει σε βίντεο κάποια συνέντευξη της. Άλλωστε, αυτό το έχουμε δει να συμβαίνει ουκ ολίγες φορές. Τέλος πάντων, σε ένα μήνα θα δούμε ποιος θα κάνει ποδαρικό στην Ελένη κι αν αυτή καταφέρει τελικά να πείσει την φρεσκοχωρισμένη Παπαρίζου. .

=