Και η Σίσσυ υποψήφια για το πρωινό του ΑΝΤ1;

01.09.2011
Πες αλεύρι... το νέο πρωινό του ΑΝΤ1 σε περιμένει! Γιατί, τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα και τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου... Αρχές καλοκαιριού ήμασταν εδώ και γράφαμε για τα πρόσωπα που έπαιζαν να είναι στο καλοκαιρινό πρωινό κι όπως θα θυμάσαι

Πες αλεύρι... το νέο πρωινό του ΑΝΤ1 σε περιμένει! Γιατί, τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα και τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου... Αρχές καλοκαιριού ήμασταν εδώ και γράφαμε για τα πρόσωπα που έπαιζαν να είναι στο καλοκαιρινό πρωινό κι όπως θα θυμάσαι, η λίστα ήτο μεγαλύτερη και από αυτή του... Σίντλερ!

Ε, τέλη καλοκαιριού και είμαστε πάλι εδώ και γράφουμε again για τα πρόσωπα που είναι υποψήφια για το νέο πρωινό του καναλιού. Γιατί βλέπεις, μέχρι στιγμής ο μόνος σίγουρος είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Οι υπόλοιποι παίζουν και οι υποψήφιοι είναι πολλοί.

Τελευταίο όνομα που προστέθηκε είναι αυτό της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία όπως όλα δείχνουν μένει εκτός Alpha. Αλλά και οι επαφές της με το Star έπεσαν στο κενό, αφού η διαφορά τους στο οικονομικό παραμένει σημαντική και παρόλες τις συνεχείς επαφές, μία «χρυσή» τομή δεν βρήκαν.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, την πλησίασαν οι άνθρωποι του Αντ1 και τις επόμενες ώρες η Σίσσυ θα συναντηθεί μαζί τους για μία πρώτη κουβέντα. Για να δούμε τι θα γίνει και με αυτό το όνομα... Γιατί στο τέλος το βλέπω να ξεχειμωνιάζουμε με Μπουλέ.... Μπρρρρ