Alpha: «Κόβονται» Καραβάτου, Γερμανού, Ρούλα; Μένει η Ελένη;

03.09.2011
Το πιο εφιαλτικό σενάριο για το μέλλον του Alpha και των τηλεοπτικών προσώπων αυτού, φαίνεται ότι θα επιλέξουν οι Γερμανοί. Ο κύβος, λοιπόν, ερρίφθη και η απόφαση είναι η εξής μία: φέτος ο Alpha πρόγραμμα γιοκ!

Το πιο εφιαλτικό σενάριο για το μέλλον του Alpha και των τηλεοπτικών προσώπων αυτού, φαίνεται ότι θα επιλέξουν οι Γερμανοί. Ο κύβος, λοιπόν, μάλλον ερρίφθη και η απόφαση είναι η εξής μία: φέτος ο Alpha πρόγραμμα γιοκ! Ελάχιστες είναι οι εκπομπές που πήραν το «πράσινο» φως για τη νέα σεζόν, ενώ προς μεγάλη έκπληξη «κόβονται» δυνατά χαρτιά του καναλιού και οι περισσότερες εκπομπές.

Για την ακρίβεια, αυτοί που γλίτωσαν από την «χατζάρα» των Γερμανών είναι η Ελένη Μενεγακη και ο Λάκης Λαζόπουλος, καθώς και η (κάπως ανέλπιστα θα το λέγαμε) παρέα του «Δέστε τους». Όπως και το «Κάτι ψήνεται». Αν και είναι αλήθεια ότι μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε με ποιους όρους έδωσαν το «πράσινο» φως στους… τυχερούς. Άλλωστε, τις προηγούμενες μέρες διαβάζαμε για την γενναία μείωση που ζητούν οι Γερμανοί στον παχυλό μισθό της Μενεγάκη.

Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη στους «κομμένους» είναι η Κατερίνα Καραβάτου και το "Κους Κους», αφού όλο το προηγούμενο διάστημα δεν είχε ακουστεί ότι κινδύνευαν. Όπως το περιμέναμε, «κόπηκαν» το πρωινό με την Έλενα Παπαβασιλείου και τον Σπύρο Λάμπρου, αλλά και το «Μες στην καλή χαρά» με τη Ναταλία Γερμανού. Αν και η τελευταία πήρε το «πράσινο» για το Chart show. Εκτός προγράμματος μένουν και τα δύο show της Ρούλας Κορομηλά, «Big Brother” και “Greek Idol”.

Πηγή Enimerosi 24

Υ.Γ. Το σίγουρο στην ιστορία είναι ότι οι Γερμανοί θα ανακοινώσουν επίσημα τις αποφάσεις τους το αργότερο μέχρι την Τετάρτη. Οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε και ανατροπές. Πάντα για το καλό των εργαζόμενων στο κανάλι...