Τέλος το "Αξίζει". Ολικό λίφτινγκ για Τατιάνα!

05.09.2011
Τέλος εποχής για το «Αξίζει να το ζεις». Η δημοσιογράφος «χτίζει» νέα εκπομπή, με πολλούς γκεστ συνεργάτες. Διατηρείται η ενοτητα με τα δραματοποιημένα σενάρια

Παρελθόν αποτελεί για το Star η εκπομπή «Αξίζει να το ζεις»! Οχι, όμως, και η Τατιάνα Στεφανίδου! Η γνωστή δημοσιογράφος πήρε τη μεγάλη απόφαση και έτσι θα τη δούμε αυτό το φθινόπωρο να βάζει μια τελεία στην εκπομπή που όλα αυτά τα χρόνια τόσο αγάπησε και να γυρίζει σελίδα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να αποχωριστεί το «Αξίζει να το ζεις» που ξεκίνησε ως «Αξίζει να το δεις»... και να κάνει ένα ολοκαίνουργιο βήμα. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Τατιάνα Στεφανίδου από τα μέσα του Σεπτέμβρη θα παρουσιάζει στο Star μια ολοκαίνουργια εκπομπή.

Οχι, δεν πρόκειται για κάποια ανανέωση του περσινού κόνσεπτ, ούτε για κάποιο απλό... φρεσκάρισμα. Πρόκειται για μια εκπομπή η οποία θα στηθεί εξ’αρχής και για την οποία η παρουσιάστρια δουλεύει εδώ και καιρό πίσω από τις κάμερες, έχοντας βέβαια πάντα στο πλευρό της τους στενούς συνεργάτες της.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο στυλ εκπομπής δεν το έχει υπηρετήσει ποτέ ξανά στο παρελθόν η Τατιάνα Στεφανίδου και πιθανότατα πολλοί δεν θα περίμεναν να την έβλεπαν σε αυτό το πόστο. Βέβαια, κάποια από τα επιτυχημένα χαρακτηριστικά του «Αξίζει να το ζεις» υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διατηρηθούν για κάποιες μέρες της εβδομάδας και φέτος, όπως π.χ. ήταν η ενότητα με τα δραματοποιημένα «Σενάρια Ζωής». Ενα, πάντως, από τα πιο βασικά γνωρίσματα αυτής της εκπομπής του... κουτιού, θα είναι και το γεγονός ότι θα περιλαμβάνει πολλούς γκεστ συνεργάτες, οι οποίοι θα εμφανίζονται κάποιες μέρες την εβδομάδα και θα κάνουν... παιχνίδι με την Τατιάνα και θα προέρχονται ο καθένας απ αυτούς από εντελώς διαφορετικούς χώρους.

Οσο για το πότε προγραμματίζεται να γίνει η φετινή πρεμιέρα της Τατιάνας; Μετά τα μέσα του μήνα και εννοείται πως παραμένει στα απογεύματα του Star από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή. Αυτό είναι ίσως και το μοναδικό πράγμα που δεν αλλάζει φέτος η Τατιάνα...

Νάνσυ Νικολαΐδου