Γιατί έκοψαν τον Θεοφάνους από το Elatte; Οεο

05.09.2011
Τι ίντριγκα είναι τούτη που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και τον ΑΝΤ1; Οεο. (Τον... ιντριγκομαγνήτη έχει άραγε ο μουσικοσυνθέτης;) Όπως αποκάλυψε που λες ο ίδιος μέσα από το Twitter, τον κάλεσαν να πάει στο Elatte, στις 7 του μήνα

Τι ίντριγκα είναι τούτη που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και τον ΑΝΤ1; Οεο. (Τον... ιντριγκομαγνήτη έχει άραγε ο μουσικοσυνθέτης;) Όπως αποκάλυψε που λες ο ίδιος μέσα από το Twitter, τον κάλεσαν να πάει στο Elatte, στις 7 του μήνα.

Κι εκεί που ετοιμαζόταν για τη μεγάλη εμφάνιση στης Νάντιας Μπουλέ και του Θανάση Πάτρα, τον ενημερώνουν από την παραγωγή ότι «κόπηκε» από την εκπομπή. Ο λόγος; Το «Μουσικό εργαστήρι» είναι ανταγωνιστής του Fame studio!

«Ήμουν καλεσμένος στο Elatte στις 7/9 και μόλις μου ανακοινώθηκε ότι κόπηκα γιατί το μουσικό εργαστήρι είναι ανταγωνιστής του Fame Studio έγραψε χαρακτηριστικά ο Θεοφάνους. Και είναι να απορείς, η μαύρη αλήθεια, πώς το σκέφτηκαν αυτό. Κι αφού παίζει τέτοιος «ανταγωνισμός προϊόντων» γιατί τον κάλεσαν στην αρχή; Άσε, που ο Θεοφάνους (αν δεν κάνουμε λάθος) στο παρελθόν έχει μιλήσει για το μουσικό του δημιούργημα και από εκπομπές του ΑΝΤ1. Τέλος πάντων, μέχρι στιγμής από το κανάλι δεν έχουν σχολιάσει την «ίντριγκα» που προέκυψε και ποιο ήταν το σκεπτικό τους.