Ανατροπή βόμβα: Η Ελένη φεύγει από το πρωινό!

09.09.2011
Την παράσταση έχει κλέψει αυτή την εβδομάδα ο Alpha, αφού κάθε μέρα όλο και κάποια ανατροπή συμβαίνει όλο και κάποιο καινούργιο σενάριο κυκλοφορεί. Οι εξελίξεις στο κανάλι είναι καταιγιστικές και την Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη κι επίσημα θα ανακοινωθούν τα σχέδια των Γερμανών. Να ηρεμήσει και λίγο

Την παράσταση έχει κλέψει αυτή την εβδομάδα ο Alpha, αφού κάθε μέρα όλο και κάποια ανατροπή συμβαίνει όλο και κάποιο καινούργιο σενάριο κυκλοφορεί. Οι εξελίξεις στο κανάλι είναι καταιγιστικές και την Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη κι επίσημα θα ανακοινωθούν τα σχέδια των Γερμανών. Να ηρεμήσει και λίγο το κεφάλι μας από τα σενάρια, αλλά και τις «πληροφορίες» που συνεχώς έρχονται.

Ωστόσο, από το απόγευμα της Πέμπτης κυκλοφορεί ένα σενάριο, που άμα ισχύει θα μιλάμε για την μεγαλύτερη ανατροπή στα τηλεοπτικά δεδομένα. Η Ελένη Μενεγάκη μετά από 17 χρόνια φεύγει από την πρωινή ζώνη. Η «βασίλισσα» εγκαταλείπει το θρόνο της, αλλά όχι και τον Alpha.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, η πρόταση – βόμβα του καναλιού είναι η Ελένη να μετακινηθεί και να γίνει πιο μεσημεριανή, καλύπτοντας κατά ένα μεγάλο μέρος το κενό του Κους Κους που τελικά κόβεται. Αν και στις αρχές της εβδομάδας φαινόταν ότι θα διασωθεί. Για την Μενεγάκη λοιπόν, οι Γερμανοί σκέφτονται να την μετακινήσουν αφού για λόγους οικονομίας προσανατολίζονται σε μία βάρδια τεχνικών: ή 12-8 το βράδυ ή 1 με 9. Από αυτό εξαρτάται, αν η Ελένη θα βγαίνει στις 12 και θα τελειώνει στις 3 ή στη 1 και θα τελειώνει στις 4.

Αν ισχύει το σενάριο, καταλαβαίνει κανείς ότι οι εξελίξεις θα επηρεάσουν και τα λοιπά κανάλια, διότι με κοτζάμ Μενεγάκη απέναντι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Μη σου πω ότι θα πάνε και… ξυπόλητοι στα αγκάθια!