Μετά τον Τρύφωνα θα «ξεμυαλιστούμε» με Κωστέτσο!

15.09.2011
Ονόματα γράφουν, ονόματα σβήνουν, αλλού ακούνε «ναι», άλλοι τους κλείνουν την... πόρτα στα μούτρα. Σε φούρια βρίσκεται η παραγωγή του Dancing on ice, η οποία από τη μία ψάχνει να βρει ονόματα-κράχτες για το show

Ονόματα γράφουν, ονόματα σβήνουν, αλλού ακούνε «ναι», άλλοι τους κλείνουν την... πόρτα στα μούτρα. Σε φούρια βρίσκεται η παραγωγή του Dancing on ice, η οποία από τη μία ψάχνει να βρει ονόματα-κράχτες για το show κι από την άλλη προσπαθεί να πείσει τους stars να βάλουν... παγοπέδιλα και να κάνουν τις πιρουέτες τους στον πάγο.

Καταλαβαίνεις, ότι οι αρνήσεις είναι αρκετές, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που όχι μόνο βλέπουν με καλό μάτι την ιδέα να φορέσουν παγοπέδιλο, αλλά είπαν και το πολυπόθητο «ναι». Αλλά, μεταξύ μας κιόλας, μέχρι στιγμής οι σταρ που έχουν δεχτεί δεν είναι πρώτης γραμμής και σε καμία περίπτωση δεν έχουν το ίδιο ενδιαφέρον με τους περσινούς συμμετέχοντες. Και για να μη λες ότι είμαι κακιά, πάρε μία γεύση ποιοι έχουν δεχτεί μέχρι στιγμής:

Η Χριστίνα Παππά από «Νοικοκυρά» που ήταν πέρσι, φέτος για τις ανάγκες της τιβί... μεταμορφώνεται σε πρίμα μπαλαρίνα πάγου, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso είναι ένα βήμα πριν την υπογραφή. Το «ναι» έχει πει η αοιδός Σάγια, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου (στον... Βαλάντη θα πουν;), ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ παίζει και το όνομα της Ελένης Καρποντίνη (αρκεί να την ειδοποιήσουν έγκαιρα) αλλά και του Θανάση Πάτρα! Αυτό αν δούμε. Επίσης, δέχτηκε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία προκοπή δεν βλέπει έτσι όπως είναι η κατάσταση στο Alter (κι εμείς την βλέπουμε μία φορά το μήνα, όπως την... πανσέληνο) οπότε είπε να την δούμε μέσω... ΑΝΤ1! Α δεν αποκλείεται να είναι και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, κόρη Ζωής Λάσκαρης. Μη με ρωτάς πού κολλάει εδώ το... star!

Κι αν η παραπάνω «λίστα» σου κάνει αδιάφορη, φρόντισε η παραγωγή να μη μας αφήσει παραπονεμένους και κυρίως με την γλυκιά ανάμνηση του Τρυφωνα Σαμαρά. Έτσι, σύμφωνα με την Espresso, το «ναι» έχει πει και ο Βασίλειος Κωστέτσος και απομένουν οι υπογραφές. Γιεεεες. Από τώρα σκέφτομαι Βασίλειο με παγοπέδιλο να πιάνει την ντάμα του και μαζί να χορεύουν στον πάγο και το μαλλί να ανεμίζει... βρου βρου.. Βασίλειε γερά, πάρε μας τα μυαλά! Υπομονή και στις 6 Νοεμβρίου ξεκινάει το show.