Λιάγκας - Σκορδά σε σύμβουλο γάμου!

20.09.2011
Φέτος στα τρέιλερ των εκπομπών την τιμητική τους έχουν τα κρεβάτια (κατά κύριο λόγο) και οι καναπέδες. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είπαν να κάνουν τη διαφορά και να μην μας... ξεναγήσουν στην κρεβατοκάμαρά

Φέτος στα τρέιλερ των εκπομπών την τιμητική τους έχουν τα κρεβάτια (κατά κύριο λόγο) και οι καναπέδες. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είπαν να κάνουν τη διαφορά και να μην μας... ξεναγήσουν στην κρεβατοκάμαρά τους, αλλά να μας δείξουν, όμως, τις βλαβερές συνέπειες που έχει σε ένα παντρεμένο ζευγάρι η... κρεβατομουρμούρα.

Το λατρεμένο ζεύγος που λες, επισκέπτεται σύμβουλο γάμου, σε ένα τρέιλερ εμπνευσμένο μεν από το «Mrs and Mr Smith» αλλά με μπόλικη δόση χιούμορ. Και μπορεί ο Λιάγκας να μην είναι... Μπραντ Πιτ και η Φαίη... Αντζελίνα Τζολί, όμως, από ταλέντο στην υποκριτική μια χαρά πάνε. Ειδικά, η Σκορδά η οποία παραπονιέται στον σύμβουλο για το σύζυγο, ο οποίος πέρυσι στην εκπομπή, δεν έκανε τίποτε άλλο από το να τρώει, να λέει πράγματα χωρίς να τα σκέφτεται και να χαχανίζει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο Λιάγκας, πάλι, δεν μπορεί με τίποτε να «χωνέψει» τα γούτσου γούτσου της συζύγου με τους καλεσμένους και τους συνεργάτες, αλλά και το γεγονός ότι ποτέ δεν είναι έτοιμη στην ώρα της. Αν η επίσκεψη τους είχε αποτελέσματα, θα το μάθουμε στις 10Οκτωβρίου, οπότε το «Πρωινό mou” κάνει πρεμιέρα. Πάντως, έχουμε να πούμε ότι το τρέιλερ του ζεύγους «κλέβει» τις εντυπώσεις από τα υπόλοιπα... φτωχά σε έμπνευση της σεζόν.

Δείτε το βίντεο: