Η Μπακοδήμου φλέρταρε τον Γρηγόρη, αλλά...

20.09.2011
Πρεμιέρα έκαναν η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος και το δίδυμο ήτο μες στο κέφι και την τρελή διάθεση. Αφού έκαναν και πάλι τα... bataclan τους σα να μην πέρασε μια μέρα, προς το τέλος της εκπομπής είπαν να κάνουν μία φάρσα

Πρεμιέρα έκαναν η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος και το δίδυμο ήτο μες στο κέφι και την τρελή διάθεση. Αφού έκαναν και πάλι τα... bataclan τους σα να μην πέρασε μια μέρα, προς το τέλος της εκπομπής είπαν να κάνουν μία φάρσα, σαν χαρωπά παιδιά που είναι. «Θύμα» τους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και «θύτης» η Μαρία που είπε να του εξομολογήσει τον... έρωτα της!

Αλλά δεν ήξερε, δε ρώταγε τον... γάιδαρο; Και όοοχι το τελευταίο εννοείται ότι δεν πάει στον Γρηγόρη, αλλά σε ένα συμπαθέστατο τετράποδο που έκανε χαλάστρα στην Μαρία. Πήραν που λες τηλέφωνο τον Αρναούτογλου και προσπάθησε να του πει ότι είναι μία άγνωστη γυναίκα, που βρήκε το νούμερο του και ήθελε να του πει... Αλλά μάταια.

Η Μπακοδήμου προσπαθούσε να κάνει το φλερτ της και ο Γρηγόρης κυνηγούσε ένα γαϊδούρι. Βλέπεις, τον πέτυχε πάνω στα γυρίσματα του τρέιλερ για τον «Όμορφο κόσμο» και το τετράποδο δεν καθόταν με τίποτε. Μέχρι που κάποια στιγμή ακούστηκε ο «Αρνι» να φωνάζει σε έναν συνεργάτη του: «Έφυγε, έφυγε. Ρε μα…κα έφυγε ο γάιδαρος»!!!!! Για να μην τα πολυλογούμε, η φάρσα στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία και στο τέλος αγανακτισμένοι τού αποκάλυψαν ποιοι είναι. Κι αυτός τους χάρισε μια μαντινάδα.