Στα «μαχαίρια» Χρηστίδου - Μπουλέ;

23.09.2011
Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί ποιοι θα είναι τελικά στο νέο πρωινό του ΑΝΤ1. Ακόμη δεν έχουν γίνει οι επίσημες ανακοινώσεις για εκείνους που έχουν συμφωνήσει, αλλά φαίνεται ότι τα όργανα στο Μαρούσι έχουν κιόλας αρχίσει να βαράνε.

Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί ποιοι θα είναι τελικά στο νέο πρωινό του ΑΝΤ1. Ακόμη δεν έχουν γίνει οι επίσημες ανακοινώσεις για εκείνους που έχουν συμφωνήσει, αλλά φαίνεται ότι τα όργανα στο Μαρούσι έχουν κιόλας αρχίσει να βαράνε. Γιατί, όπου λαλούν… πολλές κυρίες, αργεί να ξημερώσει. Και κοίτα που θα επιβεβαιωθούν όσοι από την αρχή έλεγαν ότι η συνύπαρξη της Σίσσυς Χρηστίδου με τη Νάντια Μπουλέ θα είναι πολύ δύσκολη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «Πρωινή Μελέτη» οι δύο κυρίες του πρωινού είναι ήδη στα «μαχαίρια» και ο λόγος απλός… ποιες από τις δύο θα είναι πρώτο όνομα στην… μαρκίζα! Εκεί να δεις χαμός, αλλά το πιο αστείο όλων είναι ο τρόπος που παρουσίασαν στο Star την κόντρα τους. Ο Σπύρος Σιγούρος συγκέντρωσε τα επιχειρήματα των δύο πλευρών και για ποιο λόγο η καθεμιά θα πρέπει να είναι first όνομα δίπλα στον Χρηστο Φερεντίνο. Αν φυσικά είναι στο πρωινό, διότι πολλά ακούγονται.

Αν έχεις όρεξη διάβασε επιχειρήματα και μετά σήκωσε χεράκι να ψηφίσεις. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Σίσσυ Χρηστίδου:

Είναι δημοσιογράφος

Είναι πιο έμπειρη

Είναι μητέρα (εδώ κανονικά σταματάει ο ανταγωνισμός και δίνεται το χρίσμα στην μάνα)

Είναι φίλη με τον Χρήστο Φερεντίνο (αξιοκρατία σου λένε)

Είναι φίλη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (Χάσαμε επεισόδια; Είναι διευθυντής του ΑΝΤ1;)

Νάντια Μπουλέ

Είναι φρέσκια (ενώ η Σίσσυ μυρίζει μούχλα)

Ρίσκαρε το καλοκαίρι με το Elatte ( Κι εμείς οι τηλεθεατές ρισκάραμε που τους είδαμε. Καμιά θεσούλα στον ΑΝΤ1;)

Είναι παιδί του σταθμού (Ε μην την αφήσουμε χωρίς προίκα)

Δεν έφταιξε για τον χωρισμό με τον Γρηγόρη (χωρίς σχόλια)