Δακρύσαμε με τα μηνύματα Μουτσινά - Νότη!

27.09.2011
Στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι κι αφού μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία κόντρα της προκοπής, ας ασχοληθούμε με αυτή του Νίκου Μουτσινά με το Νότη Χριστοδούλου. Οι δύο πάλαι ποτέ συνεργάτες είναι πια δυο οχτροί

Στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι κι αφού μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία κόντρα της προκοπής, ας ασχοληθούμε με αυτή του Νίκου Μουτσινά με το Νότη Χριστοδούλου. Οι δύο πάλαι ποτέ συνεργάτες είναι πια δυο οχτροί και μπορεί ο Μουτσινάς να θέλει να δείξει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, στην άλλη άκρη ο Νότης δεν αφήνει να πέσει τίποτε κάτω. Και κυρίως φροντίζει να «αδειάζει» με τον τρόπο του τον παλιό του συνεργάτη.

Ο Μουτσινάς, που λες, στο τέλος της εκπομπής, «Δέστε τους» θυμήθηκε τον Χριστοδούλου και σε μία προσπάθεια να μας δείξει ότι είναι παρουσιαστής στην τηλεόραση του… Barbie world, του έστειλε τις ευχές του. «Να πούμε καλή επιτυχία στον Νότη! Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτά τα δύο χρόνια να 'ναι καλά!» είπε και δακρύσαμε οι ευαίσθητοι τηλεθεατές.

Και μαζί μας δάκρυσε και ο Νότης, ο οποίος άφησε για λίγο την φάρμα στο facebook κι έστειλε την απάντηση του. Έγραψε, λοιπόν, στο status του: «Ο Νότης ακούει τα "ευχαριστώ" της εκπομπής, ένα δάκρυ κυλά και μουδιασμένος σιγοτραγουδά (ενώ έχει προσφέρει ωτοασπίδες σε όλους γύρω του..) το τραγούδι της Άννας..» Άλλο και τούτο πάλι. Σύνδρομο… Ιωάννη Μελισσανίδη τον έχει πιάσει και μιλάει για τον εαυτό του σε τρίτο ενικό;

Αμέσως μετά, ανέβασε το τραγούδι της Βίσση: «Να σαι καλά που με θυμήθηκες…». Θα μπορούσε να αφιερώσει και το «Τώρα καίω τα σεντόνια και ξορκίζω δύο χρόνια...» Αλλά όχι, αυτό δεν ήταν το μόνο μήνυμα του Νότη. Μόλις ξεκίνησε η εκπομπή σχολίασε μέσωTwitter: «Βλέπω "δέστε τους".. Τελικά έχετε δίκιο παιδιά!.. Λείπω..» Ναι πράγματι. Μπουκιά δεν πήγε κάτω από τη στενοχώρια που μας λείπει.