Ελένη: Νέο τρέιλερ, τίτλος και... συνήθειες!

28.09.2011
Τσάμπα ο κόπος να ψάχνουμε νέο τίτλο για την Ελένη Μενεγάκη που να είναι προσαρμοσμένος στη μεσημεριανή ζώνη. Όλο τον τσελεμεντέ κατεβάσαμε για να βρούμε το φαγητό που θα μας σερβίρει. Αλλά ως «αλεπού» που είναι η Μενεγάκη

Τσάμπα ο κόπος να ψάχνουμε νέο τίτλο για την Ελένη Μενεγάκη που να είναι προσαρμοσμένος στη μεσημεριανή ζώνη. Όλο τον τσελεμεντέ κατεβάσαμε για να βρούμε το φαγητό που θα μας σερβίρει. Αλλά ως «αλεπού» που είναι η Μενεγάκη μας την έφερε. Και τίτλο άλλαξε και… επάγγελμα. Πλέον δεν θα είναι «σερβιτόρα» (δε σου κολλάνε πια και βαρέα), αλλά σκέτο… «Ελένη».

Ω ναι. Η εκπομπή θα φέρει το λιτό, απέριττο, αλλά με ειδικό βάρος, όνομα της παρουσιάστριας. Και μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή του τίτλου, αφού έτσι δεν προσδιορίζεται και δεν μπαίνει κιόλας ετικέτα στην εκπομπή. Ο «καφές» την κάνει πολύ πρωί, οι «μπάμιες κοτόπουλο» πολύ μεσημεριανή, οπότε σκέτο το όνομα της τα καλύπτει όλα. Άλλες χρονιές θα κόλλαγε κι ένα «σας» και θα το έκανε, «Ελένη σας», αλλά αυτά παλιά. Έτσι, όπως πάει σε λίγο θα έχει τίτλο με… ονοματεπώνυμο: «Ελένη Μενεγάκη».

Από το βράδυ της Δευτέρας παίζει και το νέο τρέιλερ της εκπομπής (αν και το πρωί της Τρίτης το απέσυραν για λίγες ώρες από τον Alpha για να κάνουν κάποιες διορθώσεις στο μοντάζ) , με πρωταγωνίστρια την Ελένη. Και όχι δεν είναι ξάπλα στο κρεβάτι. Είναι μόνη της σε ένα φωτεινό πλάνο και κάνει αυτό που ξέρει καλά, να παίζει ναζιάρικα με το φακό. Αν και το νάζι είναι προσαρμοσμένο στην… ηλικία της. 42ετών και πολύ νιάου, δεν πάει. Μας ενημερώνει, δε, ότι από 3 Οκτωβρίου αλλάζουμε συνήθειες και συνεχίζει τα παιγνίδια με το φακό. Αξίζει να πούμε ότι η Ελένη στο τρέιλερ είναι πολύ αδυνατισμένη, κάτι άλλωστε που το συνηθίζει κάθε Σεπτέμβρη.