Γιατί δεν ξεκινάει η Σταματίνα στο Alter;

04.10.2011
Πρεμιέρα για τρίτη φορά κάνουν από το πρωί της Τρίτης στο Alter και ειλικρινά ευχόμαστε τούτη να είναι η τελευταία φορά που μας καλωσορίζουν στη νέα σεζόν. Την επόμενη φορά, να μας αποχαιρετήσουν για «καλό καλοκαίρι».

Πρεμιέρα για τρίτη φορά κάνουν από το πρωί της Τρίτης στο Alter και ειλικρινά ευχόμαστε τούτη να είναι η τελευταία φορά που μας καλωσορίζουν στη νέα σεζόν. Την επόμενη φορά, να μας αποχαιρετήσουν για «καλό καλοκαίρι». Έτσι, το πρωί πρώτος και καλύτερος που καλωσόρισε again τους τηλεθεατές ήταν ο Γιώργος Αυτιάς.

Κι αν στην προηγούμενη πρεμιέρα μάς είχε ζητήσει να ενημερώσουμε τους γείτονες ότι ξεκίνησε, τώρα επικαλέστηκε την Δομινίκη και τον Ιερόθεο που γιορτάζουν σήμερα, να βάλουν το χέρι τους. Ωστόσο, (προς δική μου απογοήτευση) μία εκπομπή δεν θα κάνει σήμερα πρεμιέρα. Ποια; Το «Πολύ Μπλα Μπλα». Ω ναι. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν ξεκινάει την Τρίτη μαζί με τους υπόλοιπους, επειδή οι τεχνικοί του καναλιού αποφάσισαν να κάνουν μέσα στη μέρα τρίωρη στάση εργασίας από τις 12.30 έως τις 15.30. Τις ώρες δηλαδή που βγαίνει η Τσιμτσιλή. Την Τετάρτη, όμως (εκτός απρόοπτου) θα επιστρέψει και αυτή.