Ελένη: Μετά την Μπάρμπα καλεσμένος... ο Ζαχαράτος;

05.10.2011
Από πέρυσι η Ελένη Μενεγάκη είχε δείξει μία διάθεση να στείλει στην ευχή τα παλιά, κλείνοντας τα ανοιχτά της «μέτωπα».Γιατί ποιος θα ξεχάσει ότι πέρυσι πέρασαν από τον καναπέ της η Ελεονώρα Μελέτη και η Κατερίνα Ζαρίφη;

Από πέρυσι η Ελένη Μενεγάκη είχε δείξει μία διάθεση να στείλει στην ευχή τα παλιά, κλείνοντας τα ανοιχτά της «μέτωπα».Γιατί ποιος θα ξεχάσει ότι πέρυσι πέρασαν από τον καναπέ της η Ελεονώρα Μελέτη και η Κατερίνα Ζαρίφη; Τη διάθεση αυτή την έχει και φέτος, διότι μπορεί να άλλαξε ώρα, δεν άλλαξε όμως συνήθειες.

Έτσι, από τη δεύτερη κιόλας εκπομπή κάλεσε στην «Ελένη» ποια λες; Την Βάνα Μπάρμπα! Ω ναι. Αναρωτιέσαι πού είναι το κακό; Σου υπενθυμίζω ευθύς αμέσως. Η Βάνα τα τελευταία δύο χρόνια, με κάθε ευκαιρία «στόλιζε» την Ελένη. Μάλιστα, στις αρχές ήταν ιδιαίτερα επιθετική μαζί της και οι κουβέντες της πολύ σκληρές για την Ελενίτσα. Ας πούμε, όταν χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο, η Βάνα είχε σχολιάσει ότι το υπέρλαμπρο ζεύγος με τον χωρισμό του έκανε κακό στη showbiz, γιατί οι celebrities στο εξής θα χωρίζουν για να στρέψουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Σα να έλεγε δηλαδή ότι το ζεύγος χώρισε επίτηδες για λίγη παραπάνω δημοσιότητα.

Τότε όλοι μιλούσαμε για τη νέα κόντρα στη showbiz. Και η Μπάρμπα συνέχιζε τα «φαρμακερά» της σχόλια για την «Βασίλισσα» λέγοντας ότι είναι υπερτιμημένη. Και ότι αυτή η υπερέκθεση «κάποια στιγμή σε καίει»! Τζζζζζ. Αλλά κατά τα άλλα έλεγε ότι της αρέσει, αν και θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα στο κοινωνικό κυρίως σύνολο. «Θα ήθελα να τη δω να βοηθάει πέντε ορφανά παιδιά μέσα από την εκπομπή της» είχε δηλώσει πριν δύο χρόνια στο περιοδικό ΟΚ. Ευτυχώς για την Ελένη, τότε δεν είχε σκάσει το θέμα με το επίδομα τριτεκνης γιατί ουαί κι αλλοίμονο της από την Μπάρμπα.

Κι ερχόμαστε στο σήμερα. Μόλις την περασμένη Κυριακή, η Βάνα μίλησε στο ένθετο του Έθνους, Radar και σχετικά με την «ιστορική» μετακίνηση της Μενεγάκη απάντησε: «Σιγά τα αυγά. Άλλαξε ο Μανολιός κι έβαλε τη σκούφια του αλλιώς». Εδώ μπορούμε να δώσουμε διάφορες ερμηνείες. Μπορείς να πεις ότι η Βάνα στηρίζει Ελένη κι εννοεί απλά πώς σε όποια ζώνη και να πάει ο κόσμος θα τη στηρίζει και ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το ύφος της εκπομπής. Από την άλλη μπορείς να το ερμηνεύσεις ως σπόντα, αφού η Βάνα θεωρεί ότι η Ελένη σε όποια ζώνη και να είναι, στάσιμη θα παραμείνει. Εξάλλου, στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, είχε κατηγορήσει την Μενεγακη ότι μένει στα αστεία.

Εσύ όποια εκδοχή θέλεις, κρατάς. Η Ελένη, όμως, που είναι υπεράνω και large καρδιά δεν το πήρε ως άδειασμα και για του λόγου το αληθές την Τρίτη τα είπαν σαν δύο καλές φιλενάδες. Άντε με το καλό να δούμε Τάκη Ζαχαράτο, Χάρη Ρώμα, Μάρκο Σεφερλή και Ιάσονα Τριανταφυλλίδη βεβαίως, βεβαίως….