Το ξέσπασμα Αννίτας για Alter στον «αέρα»

06.10.2011
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης (για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν) η Αννίτα Πάνια με την «Είσοδο ελεύθερη» και η παρουσιάστρια το μεσημέρι βγήκε στο «Πολύ Μπλα Μπλα» της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Κι αν περίμενε κανείς ότι η Αννίτα

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης (για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν) η Αννίτα Πάνια με την «Είσοδο ελεύθερη» και η παρουσιάστρια το μεσημέρι βγήκε στο «Πολύ Μπλα Μπλα» της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Κι αν περίμενε κανείς ότι η Αννίτα θα έβγαινε και θα διαφήμιζε απλά τι θα δούμε στην εκπομπή, σαφώς κι έπεσε έξω. Γιατί, Αννίτα είναι αυτή και μακράν διαφέρει από πολλούς.

Η Πάνια είναι αγανακτισμένη με τα όσα συμβαίνουν στο Alter και δεν το έκρυψε, μιλώντας ανοιχτά και χωρίς περιστροφές. «Το βράδυ έχω εκπομπή στο Alter, όπως έχεις κι εσύ σήμερα! Με τις μέρες πάει.. Σήμερα βγήκαμε εγώ, εσύ και ο Αυτιάς. Καλά είμαστε σήμερα. Αύριο τι παίζει, έχεις μάθει;» είπε και όχι δε σταμάτησε εκεί. «Είναι το κανάλι των εκπλήξεων. Το κανάλι που δεν επιτρέπει στους τηλεθεατές του να πλήξουν και βέβαια το κανάλι των ανθρώπων που δουλεύουν με πάρα πολύ όρεξη, που αγαπούν τη δουλειά τους και είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχει η επιχείρηση».

Αν και η Τσιμτσιλή προσπάθησε να ελαφρύνει την κατάσταση (sorry κιόλας Σταματίνα μου, αλλά την ώρα που ξεσπάει μία συνάδελφος σου που είστε στην ίδια μοίρα κι αντιμετωπίζετε τα ίδια προβλήματα, όταν τη διακόπτεις και τη ρωτάς «πώς τα πέρασες το καλοκαίρι στις διακοπές σου» σε κάνει να μοιάζεις ότι ζεις στον κόσμο της… κουκουρουκου) η Αννίτα συνέχισε το ξέσπασμα της. «Επειδή δεν μου αρέσει να λέω ψέματα, δεν είμαι και στην καλύτερή μου φόρμα. Θα είναι ψέμα να πω ότι έχω τεράστια χαρά που θα βγω στον αέρα και θα κάνω μια εκπομπή χαρούμενη». Και λίγο πριν κλείσει, επανήλθε στο θέμα του καναλιού.

«Είναι μεγάλο το κουπί που τραβάμε. Δεν βγαίνουν οι εκπομπές για πλάκα και δεν είναι τόσο εύκολο αυτό που συμβαίνει στο μαγαζί που βρισκόμαστε. Ετοιμάζομαι να βγω σήμερα το βράδυ στον αέρα και γκρινιάζω, αλλά είμαι υποχρεωμένη. Μπορεί να ακούγεται για άλλη μια φορά, άλλος ένας άνθρωπος μέσα από το Alter να μιλάει, αλλά θα το κάνω. Ας κινηθούμε το συντομότερο, ας βρούμε μια λύση γιατί πραγματικά η υπομονή τελειώνει και η ενέργεια εξαντλείται». Και η Τσιμτσιλή την αποχαιρέτησε με ένα… «Αχ Αννιτάκι».

Εμείς θα λέγαμε… εύγε Αννιτάκι!