«Υπόθεση κουμπάρων» το Dancing με Κωστόπουλο - Μπαλατσινου

13.10.2011
Τη λες… υπόθεση κουμπάρων, τη λες και «οικογενειακή υπόθεση». Διαλέγεις και παίρνεις. Σημασία έχει ότι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στο Dancing on ice θα δούμε το ζεύγος (και κουμπάρους του Γιάννη Λάτσιου) Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού

Τη λες… υπόθεση κουμπάρων, τη λες και «οικογενειακή υπόθεση». Διαλέγεις και παίρνεις. Σημασία έχει ότι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στο Dancing on ice θα δούμε το ζεύγος (και κουμπάρους του Γιάννη Λάτσιου) Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο show. Ο σύζυγος από το πόστο του κριτή και η σύζυγος από αυτό της παρουσιάστριας.

Οι φήμες ότι η Μπαλατσινού θα είναι η παρουσιάστρια επιβεβαιώθηκαν πρώτα από την Έλενα Παπαρίζου και μετά από την ίδια, η οποία αποκάλυψε στην κάμερα του Star ότι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και ως φαίνεται θα καταλήξουν σε συμφωνία. Πάντως, ακόμη δεν έχει υπογράψει, αλλά… λεπτομέρειες.

Η Μπαλατσινού μίλησε και για τη συνύπαρξη της με τον σύζυγο στο ίδιο πλατό και όχι ούτε την χαλάει, ούτε την αγχώνει. «Μου αρέσει γιατί θα τον βλέπω τις Κυριακές και δεν θα είναι μόνος του. Θα τον έχω μαζί μου… Κατάλαβες!» Καταλάβαμε, καταλάβαμε. Τώρα σε περίπτωση που αγχώνεσαι ότι η συνύπαρξη αυτή τους δημιουργήσει πρόβλημα, σε καθηυσχάζω. Ούτε το πρώτο παντρεμένο ζεύγος είναι που «συνυπάρχει» στην ίδια εκπομπή, ούτε το τελευταίο.

Τώρα αν παίξει καμιά κόντρα, η Μπαλατσινού λέει «όχι». Αν χόρευε όμως, μπορεί και να είχαν καμιά κοντρίτσα. Αχ, σε λάθος θέση την έβαλε ο Λάτσιος…