Η Θρασκιά βρήκε τη λύση, η Τατιάνα την... ψάχνει!

13.10.2011
Έδωσε ο Θεός και τελικά η Ράνια Θρασκιά έκανε την περιβόητη πρεμιέρα της εκπομπής της, που όλο ξεκίναγε και όλο ακυρωνόταν. Και κοίτα να δεις που στην περίπτωση της θα ισχύσει το… «καλό πράγμα αργεί να γίνει». Γιατί, μπορεί να άργησε να ξεκινήσει με την εκπομπή της, «Υπάρχει λύση», αλλά δύο μέρες που προβάλλεται

Έδωσε ο Θεός και τελικά η Ράνια Θρασκιά έκανε την περιβόητη πρεμιέρα της εκπομπής της, που όλο ξεκίναγε και όλο ακυρωνόταν. Και κοίτα να δεις που στην περίπτωση της θα ισχύσει το… «καλό πράγμα αργεί να γίνει». Γιατί, μπορεί να άργησε να ξεκινήσει με την εκπομπή της, «Υπάρχει λύση», αλλά δύο μέρες που προβάλλεται στην τηλεθέαση έχει βρει… τη λύση και τα νούμερα (για τα δεδομένα του Alter και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει) είναι πολύ καλά. Έτσι, η εκπομπή στη δεύτερη μέρα έκανε 12,7% στο σύνολο.

Αυτή που ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει τη… λύση είναι η Τατιάνα Στεφανίδου, που τα νούμερα του «Μίλα» πάνε σαν το τραγούδι της Άντζυς Σαμίου… «Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά. Εκεί που καίγομαι πολύ». Βρε ο, τι κι αν κάνει η φετινή γυναικοπαρέα, προκοπή δεν βλέπει. Ακόμη και οι… ευφάνταστες προσωπικές ιστορίες «Τα έχω με την μάνα του κολλητού μου. Φαντάρος γκάστρωσε την 45χρονη φίλη του…» δεν κερδίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Έτσι, την Τετάρτη η εκπομπή έκανε μόλις 11,8% στο σύνολο.

Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν και για τη Νικολέττα Ράλλη, που άμα συνεχίσει τις πτήσεις κάτω από τη βάση, θα μείνει στην…ίδια τάξη. Κι εδώ το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, διότι αν και φρεσκαδούρα η παρουσιάστρια, δεν έχει κερδίσει τα νεανικά κοινά που χθες ίσα που έπιασε τη βάση (10,2% και 7,7% στο σύνολο). Και ποιος να το περίμενε (ειδικά στο Star που δίνουν σημασία στα νεανικά κοινά) ότι η 42χρονη Ελένη Μενεγάκη θα κέρδιζε στους νέους και μάλιστα με τόση μεγάλη διαφορά. Και για του λόγου το αληθές, η «Ελένη» έκανε 23,3% στα νεανικά και 18% στο σύνολο. Πάντως, η φετινή έκπληξη είναι το «Δέστε τους», που με lead in την Μενεγάκη έχουν καταφέρει να διατηρούν ψηλά τα νούμερα (για τα δεδομένα τους), κάνοντας την Τετάρτη 17,5% στο σύνολο και 24,3% στα νεανικά. Αυτά βλέπει η «Τάτι» και στο τέλος θα απευθυνθεί στην Θρασκιά για…λύση!