Το άγχος του Παπαδάκη στην πρεμιέρα

17.10.2011
Πρεμιέρα έκανε – επιτέλους – την Δευτέρα το νέο πρωινό – «μαμούθ» του ΑΝΤ1 και αυτός που πρώτος υποδέχτηκε τον κόσμο ήταν ποιος άλλος; Ο Γιώργος Παπαδάκης. Αν και... σαράντα χρόνια φούρναρης, ο Παπαδάκης στην πρεμιέρα είχε άγχος και με τρεμάμενη φωνή καλημέρισε το κοινό. «Τι έγινε; Ξεκινήσαμε;

Πρεμιέρα έκανε – επιτέλους – την Δευτέρα το νέο πρωινό – «μαμούθ» του ΑΝΤ1 και αυτός που πρώτος υποδέχτηκε τον κόσμο ήταν ποιος άλλος; Ο Γιώργος Παπαδάκης. Αν και... σαράντα χρόνια φούρναρης, ο Παπαδάκης στην πρεμιέρα είχε άγχος και με τρεμάμενη φωνή καλημέρισε το κοινό. «Τι έγινε; Ξεκινήσαμε; Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι! Δεν μπορώ να ξεκινήσω έτσι μόνος μου τελείως..."ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και μετά από είκοσι χρόνια «Καλημέρα Ελλάδα» δεν υπήρχε περίπτωση να μη νοσταλγήσει τα παλιά και να αναφερθεί σε αυτά. "Κάποτε έλεγα Καλημέρα Ελλάδα, από σήμερα θα λέω καλημέρα κυρίες και κύριοι στο καινούριο πρωινό του ΑΝΤ1!". Μετά εξήγησε στο κοινό πως θα είναι το νέο ύφος της πρωινής ενημέρωσης του σταθμού με μία δόση χιούμορ: "Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούρια προσπάθεια που θα έχει στόχο την ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Την ενημέρωση θα την αναλάβουμε εμείς, την ψυχαγωγία κάποιοι άλλοι. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα βάλουμε τα δυνατά μας για να μην κάνουμε πιο μαύρη τη ζωή μας, γιατί μαύρη είναι σαν το σακάκι μας, αλλά εγώ αποφάσισα να το παίξω λιγάκι πιο αισιόδοξος. Γι' αυτό πέταξα το πένθιμο ντύσιμο της γραβάτας"!

Στο πλευρό του Παπαδάκη θα είναι η Ντόρα Κουτροκόη, η Χριστίνα Τσόκρη και ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ενώ το στούντιο (που κλέβει και την παράσταση) χωρίζεται σε τρία τμήματα. Το πρώτο αποτελείται από ένα στρογγυλό τραπέζι, χώρο εργασίας όπως τον ονόμασε ο παρουσιαστής. Το δεύτερο είναι ένα μεγάλο video wall για τις συνδέσεις και το τρίτο το κλασικό ορθογώνιο τραπέζι για τις συζητήσεις με τους καλεσμένους.