Ουπς. Νεύραααα η Ναταλία με Παπαβασιλείου

17.10.2011
Μα τι ωραία ατμόσφαιρα είναι όλοι τους εκεί στο «Μες στην καλή χαρά» και πράγματι ο τίτλος ταιριάζει ταμάμ στην διάθεση τους... χαρά. Γκούχου, γκούχου. Γιατί, μπορεί τα τρελόπαιδα της εκπομπής να κάνουν θεαματική

Μα τι ωραία ατμόσφαιρα είναι όλοι τους εκεί στο «Μες στην καλή χαρά» και πράγματι ο τίτλος ταιριάζει ταμάμ στην διάθεση τους... χαρά. Γκούχου, γκούχου. Γιατί, μπορεί τα τρελόπαιδα της εκπομπής να κάνουν θεαματική είσοδο με τούμπες στον καναπέ, αλλά κάτι νευράκια υπάρχουν. Ειδικά, από την πλευρά της Ναταλίας Γερμανού στην Έλενα Παπαβασιλείου.

Πήγε που λες το δύσμοιρο το σέξι αμίλητο ακούνητο αγαλματάκι Έλενα να μιλήσει, να εκφράσει την απορία της και ήρθε το νεύρο της Ναταλίας κι έγινε τσίτα. Αφορμή στάθηκε ο Δημήτρης Βλάχος τον οποίο σε ένα βίντεο της εκπομπής τον αποκάλεσαν μεταξύ άλλων .... τραγουδιστή! Το άκουσε η Παπαβασιλείου και απόρησε πότε έγινε αοιδός ο Βλάχος. Η Γερμανού, που σε αυτά τα θέματα είναι εγκυκλοπαίδεια... Λαρούς Μπριτάνικα άρχισε να εξηγεί.

Και η Παπαβασιλείου να απορεί: έβγαλε δίσκο, θα τραγουδήσει σε κέντρο, θα, θα, γιατί, γιατί. Καταλαβαίνεις, ότι με αυτές και με εκείνες τις απορίες το "σέξι αμίλητο, ακούνητο αγαλματάκι" μίλησε παραπάνω από το κανονικό. Γιατί, που αλλού να αποδώσουμε τα νεύρα της Γερμανού επειδή τη ρωτούσε η Παπαβασιλείου για τον Βλάχο; Νεύρα μιλάμε, νεύρα. Τόσο που η Ναταλία επίπληξε την Έλενα ότι τη ρωτάει επιθετικά.

Η γνώμη μας ; Μόνο επιθετικά δεν μίλησε. Μες στην καλή χαρά ήταν όταν τη ρωτούσε θα λέγαμε, που επιτέλους βρήκε χρόνο και τρόπο να μιλήσει λίγο περισσότερο. Αλλά η Γερμανού εκεί, να της την χαλάει. Αλλά επειδή και τα "σέξι αμίλητα ακούνητα αγαλματάκια" έχουν στόμα, την απάντησε με την κατάλληλη σπόντα και με αθώο ύφος: «Σε ρωτάω γιατί εσύ τα ξέρεις όλα» Ατσα. Και ξερολα την είπε....

Ξύπνησαν οι δούλοι Αντωνάκη!