Το αποχαιρετιστήριο γράμμα της Σίσσυς. Πολύ κλάμαααα

17.10.2011
Άσε με και δεν μπορώ να συνέλθω. Λίγο ακόμη και πάει, θα στερέψω από δάκρυα. Τι ήταν αυτό που μας έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου; Μας πέθανε, μας γονάτισε. Που λες, η Σίσσυ πριν φύγει από την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά»

Άσε με και δεν μπορώ να συνέλθω. Λίγο ακόμη και πάει, θα στερέψω από δάκρυα. Τι ήταν αυτό που μας έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου; Μας πέθανε, μας γονάτισε. Που λες, η Σίσσυ πριν φύγει από την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και πάει για ΑΝΤ1 μεριά, έγραψε ένα γράμμα στους παλιούς συνεργάτες της, που το διαβάζεις και λυγίζουν μέχρι οι πέτρες από τη συγκίνηση.

Το γράμμα αυτό η Σίσσυ το άφησε στα καμαρίνια της εκπομπής (;) και το διάβασαν στην «Πρωινή Μελέτη» σήμερα Δευτέρα που είχε πρεμιέρα το «Πρωινό ΑΝΤ1». Απόρησες κι εσύ ε; Τα αφήνουμε αυτά και πάμε στο περιεχόμενο του γράμματος, που να μας συγχωράει η Σίσσυ αλλά στην αρχή διαβάζοντας το, έστειλε την ψυχή μας στην Κούλουρη.... «Μπορεί να φεύγει από εδώ το σώμα μου, αλλά ένα κομμάτι της ψυχής μου θα ανήκει πάντα εδώ....» Μπρρρ.

Και συνεχίζει: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γι’ αυτά τα τρία υπέροχα, μαγικά και κυρίως ανέμελα χρόνια. Σας ευχαριστώ για τα όμορφα και τα άσχημα, για τα δύσκολα και τα εύκολα που περάσαμε μαζί» Τα πρώτα δάκρυα κυλάνε, αλλά το ξέσπασμα έρχεται ευθύς αμέσως: «Σας ευχαριστώ γιατί με βοηθήσατε να είμαι χαρούμενη και έτσι να μπορώ να μεγαλώνω ένα χαρούμενο παιδί». Γιατί ναι, άμα δεν σε κάνει χαρούμενη η διπλανή σου στη δουλειά, δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μητρικά καθήκοντα.

Γιατί άμα σε νευριάζει η διπλανή σου στη δουλειά, τι κέφι να έχεις εσύ μετά για το παιδί σου; Πας στην παιδική χαρά και σκέφτεσαι την διπλανή κακιασμένη και φουντώνεις και μαραζώνεις, με αποτέλεσμα να έρθει το παιδί σου και να γίνει δυστυχισμένο. Γι αυτό, από εδώ και στο εξής να ξέρεις: άμα δεις δυστυχισμένα παιδιά εργαζόμενων γυναικών, φταίνε οι συνεργάτες της μάνας. Γιατί, ήταν άτυχη και δεν είχε τέτοιους σπάνιους συναδέλφους, όπως η Σίσσυ στα τελευταία τρία μαγικά χρόνια. Γιατί όχι μόνο την έκαναν ευτυχισμένη (άρα και το παιδί της), αλλά όπως έγραψε στο τέλος: «Σας ευχαριστώ γιατί με πιστέψατε, με στηρίξατε, με αντέξατε. Σας αγαπώ πολύ και όταν δεν με θέλετε, εγώ πάλι εκεί θα είμαι…».

Ελπίζουμε, να βρει την ίδια ευτυχία και να είναι το ίδιο καλοί οι νέοι της συνεργάτες στο πρωινό του ΑΝΤ1. Όχι για εκείνη.... για το παιδί της!