Οι συμβουλές του Λάτσιου στην Ελένη...

18.10.2011
Αποκαλυπτική όσο αφορά τον Γιάννη Λάτσιο ήταν η Ελένη Μενεγάκη όταν είχε καλεσμένη την Ντέπυ Γκολεμά. Το σήκωνε βλέπεις και η κουβέντα, πήγαιναν (οι αποκαλύψεις) και με την καλεσμένη. Έτσι κι ενώ συζητούσαν για τα πρωινά, η Ελένη αποκάλυψε τις συμβουλές που της έδινε

Αποκαλυπτική όσο αφορά τον Γιάννη Λάτσιο ήταν η Ελένη Μενεγάκη όταν είχε καλεσμένη την Ντέπυ Γκολεμά. Το σήκωνε βλέπεις και η κουβέντα, πήγαιναν (οι αποκαλύψεις) και με την καλεσμένη. Έτσι κι ενώ συζητούσαν για τα πρωινά, η Ελένη αποκάλυψε τις συμβουλές που της έδινε ο Λάτσιος τον καιρό που ήταν παντρεμένοι. Αυτό το τόνισε για να μην έχουμε και καμιά παρεξήγηση.

Ο Λάτσιος που λες της έλεγε κάποτε: Ελένη, όταν απέναντι παίζουν το ίδιο πράγμα με εσένα, να μην φοβάσαι. Να ανησυχείς μόνο όταν παίζουν κάτι διαφορετικό από τη δική σου εικόνα. Για την ιστορία, ο τότε σύζυγος και συμβουλάτορας της Ελένης, ως «απέναντι» στον ΑΝΤ1 της έβαλε τους «Infotainment” ΚαραμεροΧαριτάτους που ήταν εντελώς διαφορετικοί από εκείνη. Και την πρώτη χρονιά είχαν πετύχει….