Μελέτη: Ρίχνει λάδι στη φωτιά!

19.10.2011
Εμείς θέλουμε να είμαστε καλοπροαίρετοι, αλλά έλα που δεν μας αφήνουν. Τις τελευταίες μέρες «οργιάζουν» τα δημοσιεύματα ότι στο Star έχει πέσει μεγάλος προβληματισμός για τις χαμηλές πτήσεις πους κάνουν στους πίνακες της AGB τόσο η Νικολέττα Ράλλη, όσο και η Τατιάνα Στεφανίδου. Η Ελένη Μενεγάκη

Εμείς θέλουμε να είμαστε καλοπροαίρετοι, αλλά έλα που δεν μας αφήνουν. Τις τελευταίες μέρες «οργιάζουν» τα δημοσιεύματα ότι στο Star έχει πέσει μεγάλος προβληματισμός για τις χαμηλές πτήσεις πους κάνουν στους πίνακες της AGB τόσο η Νικολέττα Ράλλη, όσο και η Τατιάνα Στεφανίδου. Η Ελένη Μενεγάκη έχει πάρει και τα… μίνι της Νικολέττας, ενώ η Τατιάνα και τα κορίτσια της κάθε μέρα πάνε… πιο χαμηλά, πιο χαμηλά.

Και πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, υπάρχουν πολλές σκέψεις, ακόμη και να γίνουν τράμπες προσώπων στη ζώνη. «Φύγε εσύ, έλα εσύ» ένα πράγμα. Ένα σενάριο που κυκλοφορεί τελευταία, θέλει την Στεφανίδου να «μετακομίζει» στην ώρα της Ράλλη. Άλλο σενάριο θέλει την Ελεονώρα Μελέτη να πηγαίνει απέναντι στην Ελένη.

Και μέσα σε αυτό το «όργιο» φημών έρχεται η Ελεονώρα και ρίχνει λάδι στη φωτιά. Πώς; Το πρωί είχε καλεσμένη την Ελένη Καρποντίνη, η οποία είπε ότι τώρα που δεν δουλεύει θυμήθηκε πώς είναι να γλιτώνει το πρωινό ξύπνημα. Κι εκεί ακούστηκε η παρουσιάστρια να αναρωτιέται (του στυλ χαμηλόφωνα) αν θα συνεχίσουν κι εκείνοι να ξυπνάνε πρωί. Θέλει άραγε να πει κάτι η… ποιήτρια; Ή απλά έτσι, το είπε και στο φινάλε δε σημαίνει και κάτι; Ιδού η απορία.

Αλλά μεταξύ μας, σε αυτούς τους «πονηρούς»καιρούς δε ρίχνεις τέτοιες ατάκες….