Στάζουν χολή Καινούργιου - Χριστοδούλου!

19.10.2011
Από αλλού την περιμέναμε, από αλλού μας ήρθε η κόντρα. Και τι κόντρα. Σωστό ξεκατίνιασμα. Γιατί μπορεί εμείς να περιμέναμε ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν το ξέσπασμα ανάμεσα σε Νίκο Μουτσινά και Νότη Χριστοδούλου, μετά την επεισοδιακή τ

Από αλλού την περιμέναμε, από αλλού μας ήρθε η κόντρα. Και τι κόντρα. Σωστό ξεκατίνιασμα. Γιατί μπορεί εμείς να περιμέναμε ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν το ξέσπασμα ανάμεσα σε Νίκο Μουτσινά και Νότη Χριστοδούλου, μετά την επεισοδιακή του αποχώρηση από τους «Δέστε τους», αλλά τελικά προέκυψε με Κατερίνα Καινούργιου. Βλέπεις, ο Μουτσινάς κρατάει χαμηλούς τόνους στην κόντρα αυτή, αλλά το Κατερινιώ είναι λαλίστατο.

Μην το βλέπεις που στην εκπομπή είναι λίγο… «Κατερίνα της σιωπής». Στις συνεντεύξεις της τα δίνει όλα. Όπως καλή ώρα έκανε στο περιοδικό Glam, όπου για την αποχώρηση του Νότη είπε: «Θα πρέπει να σταματήσουν να κλαψουρίζουν όσοι έμειναν εκτός τηλεόρασης». Είπε, επίσης ότι ο Χριστοδούλου δεν έπρεπε να σχολιάσει μέσω Facebook και στην τελική είπε ότι… ουδείς αναντικατάστατος!

Τα διάβασε αυτά ο Νότης και μάντεψε: απάντησε μέσω Facebook. «Πληρωμένη» απάντηση έδωσε στο Κατερινιώ και μάλιστα σκληρή. Σε μία περίοδο που ακόμη δεν μπορούμε να συνέλθουμε από το σοκ της φωτογραφίας της Καινούργιου από την εφηβεία της και την ίδια να προσπαθεί να πείσει ότι δεν έχει κάνει πλαστική, απλά έβαψε μαλλί και αδυνάτισε, έρχεται ο Νότης και μιλάει για «πλαστικό μπούστο»!

Τι ακριβώς έγραψε; Χωρίςνα αναφέρεται στο όνομά της (αλλά τι κάνει νιάου νιάου) σχολίασε: «Και ακούω και διαβάζω και κυρίως σκέφτομαι πριν μιλήσω γιατί πολύ απλά δεν χρησιμοποιώ τρέσες! Φθηνός τρόπος αυτοπροβολής και διαφήμισης αλλά δικαιολογημένος όταν το μόνο που έχει να προβάλει κανείς είναι ένα πλαστικό μπούστο… Δεν έχω μιλήσει ακόμα από επιλογή». Μα τι αγάπες μεταξύ πρώην συνεργατών….