Φαίη, τι κάνει ο Λιάγκας τα βράδια; Οεο

08.11.2011
«Κυρά – Γιώργαινα ο Γιώργος σου που πάει; Για πού το έβαλε και που το ξενυχτάει»; Ε κυρά- Γιώργαινα Φαίη, που πάει ο Γιώργος Λιάγκας τα βράδια; Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στο «Πρωινό mou», αλλά η Σκορδά δεν πρέπει να ανησυχεί

«Κυρά – Γιώργαινα ο Γιώργος σου που πάει; Για πού το έβαλε και που το ξενυχτάει»; Ε κυρά- Γιώργαινα Φαίη, που πάει ο Γιώργος Λιάγκας τα βράδια; Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στο «Πρωινό mou», αλλά η Σκορδά δεν πρέπει να ανησυχεί, διότι ο σύζυγος δεν είναι... Γιώργος πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως!

Μέχρι το σαλόνι πηγαίνει ο άνθρωπος, ικανοποιώντας μία περίεργη συνήθεια που του έχει γίνει λατρεία! Γκούχου, γκούχου. Όταν η σύζυγος κοιμάται, αυτός τι λες ότι κάνει; Ποια λες ότι είναι η «περίεργη συνήθεια»; Βλέπει στην τηλεόραση τις εκπομπές του Άδωνη Γεωργιάδη!!! Ντόινγκ.

Μετά την αποκάλυψη αυτή, η Φαίη μπορεί να συνεχίσει να κοιμάται ήσυχη τα βράδια. Τώρα για τον Γεωργιάδη δεν το λες και κολακεία να σε θεωρεί κάποιος «περίεργη συνήθεια» και να σε βλέπει κρυφά από τη σύζυγο!