Στην πόλη των θλιμμένων

14.11.2011
Ο Tζέισον Πρίστλεϊ, ο μπραντον απο τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», συμμετεχει στη σειρά «Haven» και μιλά αποκλειστικά στο TV Έθνος.

Ενας από τους λόγους που δεχθήκατε να συμμετέχετε στη σειρά ήταν η πλοκή της, που βασίζεται στο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ;

Οχι, είναι καθαρή σύμπτωση! Ο Σον Πιλάρ, ο παραγωγός, είναι χρόνια φίλος μου και ψάχναμε καιρό ευκαιρία να συνεργαστούμε. Βρεθήκαμε στο Λος Αντζελες και τότε μόλις είχα τελειώσει το «Call me Fitz». Συζητούσαμε λοιπόν πώς θα μπορούσε αυτός ο ρόλος να ενσωματωθεί στον δεύτερο κύκλο του «Haven». Κι αποδείχτηκε τέλεια ευκαιρία, τελικά, για συνεργασία.

Θα παίξετε σε τέσσερα επεισόδια και θα σκηνοθετήσετε ένα. Ηταν όρος της συμφωνίας σας;

Ο Σον ήξερε ότι σκηνοθετώ και ήθελε και να σκηνοθετήσω εκτός από το να παίξω. Αυτό όντως το έκανε πιο ενδιαφέρον για μένα.

Προτιμάτε να παίζετε ή να σκηνοθετείτε;

Είναι δύο τελείως διαφορετικές δουλειές κι είμαι πολύ τυχερός που μέχρι στιγμής στην καριέρα μου δεν έχει χρειαστεί να διαλέξω.

Πότε καταλάβατε ότι σας αρέσει η σκηνοθεσία;

Ξεκίνησα να σκηνοθετώ στην 3η σεζόν του «Μπέβερλι Χιλς» και συνεχίζω. Είναι ένα πάθος μου. Αλλά δούλεψα πολύ σκληρά. Ειδικά σήμερα, με την τεχνολογία που αλλάζει διαρκώς και γρήγορα, πρέπει να εργάζεσαι ακόμα πιο σκληρά. Πρέπει να είσαι πλήρως ενημερωμένος γύρω από τις εξελίξεις ώστε να είσαι ένα βήμα μπροστά.

Στη σειρά «Haven» υποδύεστε τον Κρις. Πείτε μας λίγα λόγια για τον ρόλο σας.

Ο Κρις μισεί τους πάντες. Συμπαθεί μόνο την Οντρεϊ γιατί κι εκείνη τον συμπαθεί απλώς γι’ αυτό που είναι. Στην πόλη «Haven» όλοι οι κάτοικοι είναι θλιμμένοι. Ο Κρις Μπρόντι έχει μια θλίψη που την «κληρονόμησε» από τον πατέρα του. Και στα επεισόδια όπου θα παίξω θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει αυτήν τη θλίψη.Τη σειρά την ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Είναι ένα show τεραστίων διαστάσεων, με πολλά σπέσιαλ εφέ, κασκαντέρ και δράση.

Σε τι πιστεύει ο Τζέισον Πρίστλεϊ;

Πιστεύω στον εαυτό μου γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι φτιάχνουν μόνοι την τύχη τους και δημιουργούν τις δικές τους ευκαιρίες. Θεωρώ ότι η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με επιμονή είναι τα εργαλεία για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Κι εμένα με έχουν οδηγήσει ακριβώς εκεί που θέλω να είμαι στη ζωή μου.

Πρεμιέρα
Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο «Colorado Kid» του Στίβεν Κινγκ και περιστρέφεται γύρω από την ορφανή πράκτορα του FBI Οντρεϊ Πάρκερ και την πόλη Haven. Ο δεύτερος κύκλος κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου (9.50μ.μ.) στο Universal Channel (OTE TV) στη ζώνη Sci Fi με διπλό επεισόδιο.

Λευτέρης Μπιντέλας