Τι έκανε το Dancing στο δεύτερο Live; Οεο

14.11.2011
Το δεύτερο live του Dancing on ice είχαμε το βράδυ της Κυριακής, χωρίς τις πολιτικές εξελίξεις αυτή τη φορά. Αλλά από απρόοπτα δεν έχει παράπονο το show του ΑΝΤ1, αφού ήταν αρκετά με πρώτη και καλύτερη την αποχώρηση

Το δεύτερο live του Dancing on ice είχαμε το βράδυ της Κυριακής, χωρίς τις πολιτικές εξελίξεις αυτή τη φορά. Αλλά από απρόοπτα δεν έχει παράπονο το show του ΑΝΤ1, αφού ήταν αρκετά με πρώτη και καλύτερη την αποχώρηση του Βασίλειου Κωστέτσου και την απουσία της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου, λόγω προβλήματος υγείας, η οποία δεν αντικαταστάθηκε από κάποιον άλλο, όπως περιμέναμε. Και μεταξύ μας, δεν καταλάβαμε, αν αποχωρεί από το παιγνίδι ή θα επιστρέψει.

Ωστόσο, στο δεύτερο Live είχαμε και καυτές παρουσίες που... έλιωσαν τον πάγο... Έλενα Παπαρίζου με σιθρου μπούστο, που αποκάλυπτε το πλούσιο στήθος της και ζέστανε το παγωμένο παγοδρόμιο. Go, go Έλενα... λιώσε τον πάγο! Αλλά η τηλεθεάση πώς πήγε οεο; Τα κατάφεραν αυτή την Κυριακή; Διατήρησαν τα υψηλά νούμερα της πρεμιέρας; Τα 40αρια της πρεμιέρας, όχι δεν τα έκαναν. Και πάλι όμως τα πήγε περίφημα, αφήνοντας τον ανταγωνισμό πολύ πίσω.

Συγκεκριμένα, το DOI έκανε 27,1% στο σύνολο και 32,6% στα νεανικά κοινά, με τα νούμερα να είναι ανεβασμένα την ώρα της αποχώρησης.