«Φωτιές» άναψε το στήθος της Παπαρίζου στου... Λιάγκα!

14.11.2011
Το αποκαλυπτικό σιθρού φόρεμα της Έλενας Παπαρίζου και το εντυπωσιακότατο μπούστο της είναι το θέμα της επόμενης μέρας. Μπροστά του... υποκλίθηκε πολύς κόσμος, θηλυκός κι αρσενικός

Το αποκαλυπτικό σιθρού φόρεμα της Έλενας Παπαρίζου και το εντυπωσιακότατο μπούστο της είναι το θέμα της επόμενης μέρας. Μπροστά του... υποκλίθηκε πολύς κόσμος, θηλυκός κι αρσενικός, ενώ το στήθος της αοιδού δεν δύνατο να περάσει ασχολίαστο και από την παρέα του Γιώργου Λιάγκα και του ίδιου βεβαίως, βεβαίως!

Εδώ έχουν σχολιάσει, άλλα κι άλλα, τέτοιο μπούστο θα το άφηναν να περάσει στο ντούκου;. Όοοχι. Έτσι, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι το βρήκε πολύ εντυπωσιακό και ρωτούσε αν τα «ελέη» της Έλενας είναι φυσικά ή έχει κάνει πλαστική. Τον στεναχωρούμε, αλλά αλί αλί και τρισαλί δεν είναι θαύμα της φύσης αλλά της... επιστήμης! Που όμως λειτουργεί... φυσικά!

Κι αφού εκεί στο «Πρωινό mou» πήραν φόρα άρχισαν να σχολιάζουν την παρτενέρ του Θέμη Γεωργαντά, η οποία δίπλα του μοιάζει σαν τον Ντάνι ντε Βίτο δίπλα στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λοιπόν, την αποκάλεσε «σφηνοπότηρο» και ο Λιάγκας ήρθε να τα ισοπεδώσει, συμπληρώνοντας ότι είναι για να ακουμπάς πάνω το ποτήρι!

Χοχο, ευθυμήσαμε πάλι. Αν τους πούμε ότι αρχίσαμε να γαργαλιόμαστε μπας και γελάσουμε με το αστείο τους, θα τους στεναχωρήσουμε; Εξάλλου, τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκαλάκι.