Το «εντιμότατο κέρατο» συνεχίζεται με απάντηση Φερεντίνου...

14.11.2011
Αν νομίζεις ότι το νέο σήριαλ «Εντιμότατο κέρατο» σταμάτησε, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Τούτο, θα ξεπεράσει και τη «Λάμψη» σε διάρκεια, αλλά σε ίντριγκα και σκάνδαλο παίζει στα ίσια την «Τόλμη και Γοητεία».

Αν νομίζεις ότι το νέο σήριαλ «Εντιμότατο κέρατο» σταμάτησε, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Τούτο, θα ξεπεράσει και τη «Λάμψη» σε διάρκεια, αλλά σε ίντριγκα και σκάνδαλο παίζει στα ίσια την «Τόλμη και Γοητεία». Ο Ρίτζ-Ορέστης Τζιόβας φαίνεται ότι είναι άπιστο αγόρι και μια νύχτα με φεγγάρι «κεράτωσε» την Μπρουκ-Κατερίνα Παπουτσάκη. Στη σειρά, ακόμη δεν έχει ειπωθεί επίσημα το κέρατο, αφού και οι δυο προτιμούν τα υπονοούμενα και όχι τις καθαρές κουβέντες... «Χώρισα γιατί με κεράτωσε» Να ξέρουμε τι μας γίνεται και να μην κάνουμε υποθέσεις, που στην προκειμένη δεν είναι και οι καλύτερες για τον Ρίτζ-Ορέστη.

Επειδή, όμως κάθε σήριαλ που σέβεται τον εαυτό του έχει και τον «ρουφ» του, (δες Λάμψη την αξεπέραστη υπηρέτρια Κατερίνα) εδώ το ρόλο αυτό κρατάει η Χριστίνα Πολίτη. Την πρώτη φορά το ξεκίνησε με κουίζ, μετά όμως ρώτησε τον Χρήστο Φερεντίνο αν ο Φόρεστερ-Τζιόβας έκανε την κουτσουκέλα του στην Λόγκαν-Παπουτσάκη, όπως έχει ακούσει.

Το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα- Πολίτη ξαναχτύπησε λέγοντας ότι ο Ριτζ-Ορέστης δεν ήταν γνωστός πριν τον χωρισμό τους, ενώ παρακάλεσε τον Φερεντίνο να της πει με ποια έκανε την «κουτσουκέλα». Αν γινόταν η αποκάλυψη αυτή, πάει... πόλεμος στο «Εντιμότατο κέρατο». Θα καίγονταν τα... κάρβουνα στα μηχανάκια της AGB. Όνομα, λοιπόν, δεν είπε ο παρουσιαστής, αλλά αποκάλυψε ότι το γνωρίζει και η Χρηστίδου. Ωστόσο, ο Φερεντίνος φρόντισε να απαντήσει στον Τζιόβα, ο οποίος σε συνέντευξη του στο Έθνος της Κυριακής, δήλωσε ότι ενοχλήθηκε με την πίεση του Χρήστου Φερεντίνου στην πρώην σύντροφο του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον παρουσιαστή, όχι μόνο δεν πλήγωσε το Κατερινιώ, αλλά εκείνο ήξερε τα πάντα. Και ότι θα έπαιζε στην εκπομπή το περιβόητο βίντεο και τι περιείχε αυτό και κυρίως, το Κατερινιώ συμφώνησε να προβληθεί κανονικά. Και πάρτον κάτω τον... Ριτζ!