Κινδυνεύει με πρόωρο «κόψιμο» η Γερμανού;

14.11.2011
Αχός βαρύς ακούγεται, ξανά κανόνια πέφτουν κατά Κάντζα μεριά. Γιατί αν νομίζεις ότι στον Alpha επικρατούσε ηρεμία μετά τον κακό χαμό που έγινε τον Σεπτέμβρη, γελιέσαι. Η σχετική ηρεμία που επικρατεί

Αχός βαρύς ακούγεται, ξανά κανόνια πέφτουν κατά Κάντζα μεριά. Γιατί αν νομίζεις ότι στον Alpha επικρατούσε ηρεμία μετά τον κακό χαμό που έγινε τον Σεπτέμβρη, γελιέσαι. Η σχετική ηρεμία που επικρατεί, δεν αποκλείεται να ταραχθεί again, αφού η απειλή των περικοπών επιστρέφει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TV Έθνους, μέχρι το τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη σύσκεψη στην οποία θα συζητηθεί η μείωση του μπάτζετ όλων των εκπομπών και ίσως χρειαστεί να γίνει περικοπή σε τρεις εκπομπές. Αυτές που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο είναι οι «Οικογενειακές Ιστορίες», το «Κάτι Ψήνεται» αλλά το κυριότερο, το «Μες στην καλή χαρά».

Οι «Οικογενειακές Ιστορίες» αρχικά είχαν πάρει την έγκριση για ακόμα 60 επεισόδια, αλλά στην πορεία «πάγωσαν», ενώ τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα το σενάριο να μετακομίσουν στον ΑΝΤ1. Αβέβαιο, όμως, είναι το μέλλον του «Κάτι Ψήνεται», αφού σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται εξασφαλισμένο.

Και πάμε στο «Μες στην καλή χαρά», το οποίο τα σαββατοκύριακα τα πηγαίνει πολύ καλά σε τηλεθέαση (εντάξει, δεν έχει και τον σκληρό ανταγωνισμό) αλλά στο τσακ την είχε «γλιτώσει» τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αλλά πλέον κανείς δεν γνωρίζει αν θα τα καταφέρει τούτη τη φορά και θα τερματίσει μέχρι τον Ιούνιο!

Γι’ αυτό το λόγο οι συντελεστές στην αρχή της σεζόν υπέγραψαν τρίμηνες συμβάσεις, ενώ στο τέλος αυτών (γύρω στα Χριστούγεννα) θα κάνουν έναν πρώτο απολογισμό για αν διαπιστώσουν αν η εκπομπή βοηθά ουσιαστικά στα έσοδα του προγράμματος. Αν δεν βοηθά, τότε... Bye, bye.