Τσακώθηκαν Λιάγκας και Σταμάτη για Βίσση - Ψωμόπουλο!

02.02.2012
«Άναψαν» τα αίματα στο Πρωινό mou και γι ακόμη μία φορά ζήσαμε έναν απίστευτο καβγά ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη. Αιτία για να «φουντώσουν» στάθηκε το φημολογούμενο ειδύλλιο

«Άναψαν» τα αίματα στο Πρωινό mou και γι ακόμη μία φορά ζήσαμε έναν απίστευτο καβγά ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη. Αιτία για να «φουντώσουν» στάθηκε το φημολογούμενο ειδύλλιο της Έλενας Παπαρίζου με τον Χρήστο Ψωμοπουλο.

Την αφορμή, όμως, την έδωσε η Φαίη Σκορδά, η οποία σχολίασε ότι δεν της αρέσουν οι δυο τους ως ζευγάρι. Για να αναρωτηθεί στο καπάκι: «Να μου πεις εκείνος είχε σχέση με την Άννα Βίσση κάποτε! Αλλά στο ντοκιμαντέρ της δεν ακούσαμε κάτι για τον Χρήστο». Η Σταμάτη στο τελευταίο σχόλιο της Φαίης απάντησε: «Μπορεί να μην ήθελε ο Χρήστος»!

Αυτό ήταν. Το άκουσε ο Λιάγκας και πήρε μπρος. «Ναι, σιγά μην τον ρώτησε η Βίσση! Άσε μας ρε Σταμάτη! Να είσαι δίκαιη και να μην προστατεύεις μόνο τους φίλους σου. Να είσαι δίκαιη για όλους. Έλα τώρα, προχώρα! Όπως θα ήσουν δίκαιη και σε εμάς, έτσι να είσαι και με όλους» και συνέχισε: «Η Βίσση είπε ακόμα και για τον Σαμαρά και δεν θα έλεγε για τον Ψωμόπουλο;». Φούντωσε και η Σάσα που υπονόησε ότι δεν είναι δίκαιη: «Δίκαιη είμαι. Και σε πληροφορώ πως στα δικαστήρια ο Ψωμόπουλος έτρεχε».

«Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Αυτό αφορά τη Βίσση, δεν αφορά τον Ψωμόπουλο. Αλλά της Βίσση ήταν η επιλογή ποιον θα αναφέρει και ποιον όχι. Αυτό σου λέω! Και τον Φραγκολιά δεν ανέφερε. Κάποιους αξιολόγησε σοβαρά και κάποιους όχι. Θα έπαιρνε τηλέφωνο κάποιον και θα τον ρωτούσε “να πω ότι σε είχα γκόμενο;”. Όχι! Η Βίσση είναι σταρ» απάντησε φορτωμένος ο Λιάγκας και σιγά μην άφηνε την Σταμάτη αν του την βγει....

Μεταξύ μας, αλλά βουνό έχει το δίκιο ο Λιάγκας. Σιγά μη ζήτησε και γραπτή δήλωση από τους πρώην αν μπορεί να τους αναφέρει!